Ο Πρόεδρος του ΙΣΕΚ Γ. Αποστολάτος εξελέγη 1ο αναπληρωματικό μέλος στο 5μελες Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών.(video)

149

Στις 18/12/2022 διεξήχθησαν εκλογές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου Γεράσιμος Αποστολάτος ήταν υποψήφιος με το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών ΑΠΣΙ με τον συνδυασμό ΔΗ.Κ.Ι. ΕΝΟ.ΣΥ. που ήταν επικεφαλής ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

 Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Ε.Κ. έλαβε 99 ψήφους και ήρθε δεύτερος στον συνδυασμό. Τελικά εξελέγη και είναι πρώτο αναπληρωματικό μέλος στο πενταμελές συμβούλιο του ΑΠΣΙ.

Με το φακό του kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε τον Πρόεδρο του ΙΣΕΚ Γεράσιμο Αποστολάτο, ο οποίος μας μίλησε για αυτή την επιτυχία του. όπως μας είπε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τα ακριτικά νησιά μας που για πρώτη φορά έχουν εκπρόσωπο τους εκλεγμένο στον Π.Ι.Σ. Η φωνή μας τώρα και οι θέσεις μας θα είναι πιο δυνατές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας της επαρχίας Καλύμνου που έχουν τόσο οι ακρίτες συμπολίτες νησιώτες μας όσο και οι Ιατροί μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Π.Ι.Σ. κ. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο και όλους τους Προέδρους και Εκλέκτορες των Ιατρικών Συλλόγων της Ελληνικής Δημοκρατίας για αυτή την ιδιαίτερη τιμή που έδειξαν στα ακριτικά νησιά μας και στο πρόσωπο μου.

Δείτε αναλυτικά τα όσα μας είπε στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

22-12-2022 Διάκριση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου