Στους 96 ψηφίσαντες πήρε 95 ψήφους ο Νικόλαος Πελεκάνος για την ανάδειξη του νέου ΔΣ Συλλόγου Σκαλίων. Έτυχε της απολύτου εμπιστοσύνης των συγχωριανών του.  

677

Εκλογές την περασμένη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκαλίων για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος Νικόλαος Πελεκάνος για την αθρόα προσέλευση ” Κερδίσαμε το στοίχημα της συμμετοχής” .  

Συνολικά προσήλθαν και ψήφισαν 96 μέλη. Βέβαια αυτό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο,είναι ότι ο Νικόλαος Πελεκάνος έλαβε 95 ψήφους.

Ο δραστήριος Πρόεδρος Νικόλαος Πελεκάνος έτυχε της απολύτου εμπιστοσύνης του συνόλου των συγχωριανών του.

Ο Νικόλαος Πελεκάνος στα 4 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαλίων, μαζί με τους συνεργάτες του, επιτέλεσε σημαντικό ,ουσιαστικό και σπουδαίο έργο. Κατασκευάστηκαν με πρωτοβουλία του σημαντικά έργα υποδομής και αναβάθμισης της περιοχής ,έγιναν  δεκάδες πολιτιστικές και μη δράσεις,  έδωσε μια άλλη διάσταση στην περιοχή και κατάφερε να ενώσει και να δραστηριοποιήσει όλους τους απανταχού Σκαλιώτες αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Το μεγάλο αυτό έργο αναγνωρίστηκε από του συγχωριανούς του και δεν είναι τυχαίο ότι πήρε 95 ψήφους από τους 96.