18 κιβώτια Νοσοκομειακού υλικού από το σύλλογο «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου Ρόδου στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

275

18 κιβώτια Νοσοκομειακού υλικού στάλθηκαν από το σύλλογο «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου Ρόδου στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

Το υλικό ήδη παραλήφθηκε από ο Νοσοκομείο Καλύμνου την Παρασκευή και θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών.

Όπως μας ενημέρωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικόλαος Φανιός, επικοινώνησε με τη δραστήρια Πρόεδρο του Συλλόγου Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη, την οποία ευχαρίστησε ενώ θα της σταλεί ακι ευχαριστήρια επσιτολή. Επίσης ,ας ενημέρωσε ότι το Νοσοκομείο Καλύμνου θα τιμήσει την Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη και τα μέλη του Συλλόγου όχι μόνο για αυτή την ευγενική της προσφορά αλλά διότι και στο παρελθόν έχουν προβεί αρκετές φορές σε αποστολή προς το Νοσοκομείο του νησιού ιατρικού και νοσηλευτικού υλικού.

Η πρόεδρος του συλλόγου «Αγία Μαρίνα» Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει για την νέα αποστολή των 18 κιβωτίων τα παρακάτω:

«Την Πέμπτη ο φιλανθρωπικός σύλλογος Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα» αποστείλαμε με το Blue Star στο γενικό νοσοκομείο Καλύμνου 18 κιβώτια  νοσοκομειακού υλικού για την κάλυψη αναγκών νοσοκομείου.

Θέλουμε  να  ευχαριστήσουμε  την  “ATTIKA GROUP-BLUE STAR FERRIES” για την έκδοση μηδενικής φορτωτικής για τη μεταφορά του νοσοκομειακού φορτίου.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη για τη δωρεάν διάθεση πούλμαν για την ασφαλή, από βροχή, μεταφορά του νοσοκομειακού φορτίου και των μελών του δ.σ. του συλλόγου από το Παραδείσι στο λιμάνι  Ρόδου, με την ευγενή φροντίδα του προέδρου της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» Γιάννη  Καμπούρη.