Ευάγγελος Αποστολάκης από Κάλυμνο για Τούρκους: Όχι δεν φοβόμαστε και δεν φοβηθήκαμε ποτέ και ειδικά εσείς δίνετε κουράγιο και στους υπόλοιπους Έλληνες.(video)

435

Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ  και τέως Υπουργός Εθνικής Άμυνας ναύαρχος εα Ευάγγελος Αποστολάκης,  προκειμένου να συμμετάσχει σήμερα βράδυ στις 7.00, σε εκδήλωση με θέμα τις “Ελληνοτουρκικές σχέσεις” που θα γίνει στο ισόγειο του Πνευματικού κέντρου.

Σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 , το πρωί, το συναντήσαμε στο Τρισάγιο που τελέστηκε και στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των 3 Αξιωματικών του ΠΝ, που έχασαν τη ζωή τους πριν 27 χρόνια, κατά την εκτέλεση του υπέρτατου καθήκοντος στην περιοχή των Ιμίων.

Ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στο kalymnos-news.gr και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για τους γείτονες Τούρκους, είπε: Όχι δεν φοβόμαστε και δεν φοβηθήκαμε ποτέ και ειδικά εσείς δίνετε κουράγιο και στους υπόλοιπους Έλληνες ,διότι ξέρετε ποια είναι η πραγματική κατάσταση, τη ζείτε από πάρα πολύ κοντά και μας δίνετε και την εικόνα ποιό είναι το κλίμα. Φοβούνται περισσότερο οι υπόλοιποι Έλληνες από εσάς που είστε δίπλα.

Όπως αντιμετωπίζουμε αυτή την κατάσταση με ψυχραιμία τόσα χρόνια, θα πρέπει και τώρα, γιατί όλη αυτή η υπόθεση έχει ένα θέμα παζαριού και δηλώσεων βαρύγδουπων για συγκεκριμένους λόγους. Οπότε καλό θα είναι, να είμαστε πιό μετρημένοι και στις ανησυχίες μας και στις δηλώσεις μας.

Θεωρώ ότι εσείς έχετε βρει την ισορροπία ξέρετε πολύ καλά τι γίνεται

Στο ερώτημα αν πρέπει να φοβόμαστε τον Ερντογάν που λέει ότι θα ρθει ένα βράδυ, είπε:

Καλώς να ορίσει . Δεν πρέπει να το φοβόμαστε και να το παίρνουμε τοις μετρητοίς.

Η Κάλυμνος μου αρέσει, είναι από τα αγαπημένα νησιά.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

29-1-2023 Ο π.Υπουργός Άμυνας Ε.Αποστολάκης στο kalymnos newsΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός