Ευχαριστίες αναρριχητή στο Διευθυντή και προσωπικό της Ορθοπεδικής κλινικής Νοσοκομείου Καλύμνου για πετυχημένη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο πόδι.  

539

Ευχετήρια κάρτα, για την εορταστική περίοδο και το νέο έτος, έστειλε Άγγλος αναρριχητής  αναφερόμενος στην πετυχημένη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε  μετά από κάταγμα στον αστράγαλο του ,στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

Ο εν λόγω αναρριχητής Jan Rickman στέλνει την ευχετήρια κάρτα στο Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλύμνου Ιωάννη Γαλουζή και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι:

Ευχαριστεί το Γιάννη Γαλουζή κα όλο το προσωπικό για την υπέροχη φροντίδα και περιποίηση που είχε όταν έσπασε τον αστράγαλό του στις 27 Οκτωβρίου, που οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση και παραμονή 4 ημερών στο νοσοκομείο.

Όπως συμπληρώνει, ο Ιατρός Γιάννης Γαλουζής ήταν καταπληκτικός και η πορεία του ποδιού  είναι σε καλό δρόμο για ανάκαμψη και βελτιώνεται καθημερινά

Κλείνοντας επαναλαμβάνει και πάλι τις ευχαριστίες του στο Γιάννη Γαλουζή και σε όλο το προσωπικό και ευχές για καλή εορταστική περίοδο και για το νέο έτος.

Παραθέτουμε τη ευχετήρια κάρτα
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός