Η ανακοίνωση της “Παιδικής Χαράς” για το μικρό Εφραίμ από Κάλυμνο.

3447

Με ανάρτηση στη σελίδα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “Παιδική Χαρά” γίνεται έκκληση για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Εφραίμ από Κάλυμνο.

Παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση της “Παιδικής Χαράς”

Τελευταίες μέρες απομένουν για να μαζευτεί το ποσό για τον μικρό Εφραίμ, που πάσχει από κλειστό έντερο εκ γενετής και σύνδρομο DOWN. Εδώ κ έναν χρόνο δίνει την δική του μάχη στην Αμερική και έχει δει σημαντική βελτίωση! Το μόνο που χρειάζεται… μια μικρή παράταση για να ολοκληρώσει την θεραπεία του! Δυστυχώς τα χρήματα δεν έχουν μαζευτεί και είμαστε πολύ μακριά από αυτά που χρειάζονται🆘 Παρακαλούμε, λοιπόν, πολύ τον κόσμο που θέλει και μπορεί να βοηθήσει με μια δωρεά του, γιατί απομένουν λίγες μέρες πλέον και θα παρακαλούσαμε όλοι οι φίλοι της σελίδας μας να κάνουν κοινοποίηση για να μαθευτεί η ανάγκη του. Ο Εφραίμ κινδυνεύει και θα αναγκαστεί να γυρίσει πίσω… Αυτό θα ήταν κάτι πολύ στενόχωρο για όλους και κυρίως για τον μικρό Εφραίμ που παλεύει εδώ κ ένα χρόνο … Υπήρξαν πολλά τηλέφωνα από ανθρώπους με οικονομική ευμάρεια αλλά στο τέλος άφαντοι… Και πάλι η μόνη ελπίδα του Εφραίμ μας είστε εσείς, ο απλός κόσμος !!! Οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε στοιχεία της οικογένειας.

🆘Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς :

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.