Η επίσημη ανακοίνωση της Ε.Α.ΚΑ για την πρόσληψη του Χρήστου Μυριούνη.

540

Η Ένωση Αττάλου και Καλύμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Χρήστο Μυριούνη, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή στην ομάδα.

Η πορεία του Χρήστου Μυριούνη στο ελληνικό μπάσκετ είναι γνωστή και καταδεικνύει το μέγεθος της σημασίας, που έχει αυτή η συνεργασία για τον σύλλογό μας. Πρόκειται για μία σπουδαία αθλητική προσωπικότητα της χώρας, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και το νησί, με την ευχή η παρουσία του στον πάγκο της Ένωσης Αττάλου και Καλύμνου να συνδυαστεί με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ως εκ τούτου, η Ένωση Αττάλου και Καλύμνου ανακοινώνει πως ο Γιώργος Μαύρος θα συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής και θα είναι σύμμαχος στο δύσκολο έργο μας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αττάλου και Καλύμνου αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την τεράστια προσφορά του, τόσο στον σύλλογο όσο και στον αθλητισμό του νησιού. Η παρουσία του συνοδεύτηκε από τη μεγαλύτερη επιτυχία ανδρικού τμήματος στην ιστορία της Καλύμνου, με την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Οι υπέροχες στιγμες και οι χαρές που μοιραστήκαμε είναι αδιάψευστοι παράγοντες μιας συνεργασίας, την οποία ευχαριστηθήκαμε και εκτιμήσαμε δεόντως, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Όλα τα ωραία όμως, έχουν ένα τέλος. Έτσι κι αυτό. Όπως και να έχει όμως, η ιστορία έγραψε πως ο Γιώργος Μαύρος ήταν ο προπονητής που οδήγησε για πρώτη φορά μια ανδρική ομάδα του νησιού σε εθνική κατηγορία.

Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερε μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει να προσφέρει από άλλη θέση στον Σύλλογο μας.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός