Η Καλυμνιά Ειρήνη Χαραμαντά Έπουλου τιμήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο για την προσφορά της στην κοινότητα του Χόμπαρτ της Τασμανίας.  

893

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023, ονομαστική εορτή του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Μακαρίου, ο Σεβασμιότατος τίμησε όσους υπηρέτησαν την Ελληνική Ορθόδοξη κοινότητα με υψηλά ηθικά πρότυπα και αφοσίωση στην εκκλησία.

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ και μεταξύ των προσώπων που τιμήθηκαν ήταν η Καλυμνιά Ειρήνη Χαραμαντά Έπουλου, που διαμένει με την οικογένεια της στο μακρινό Χόμπαρτ της Τασμανίας

Ο π. Ειρηναίος της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Χόμπαρτ της Τασμανίας, με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Επισκόπου Χαριουπόλεως Βαρθολομαίου, πρότεινε την Ειρήνη Χαραμαντά Έπουλου να λάβει αυτή την υψηλή διάκριση .

Η Ειρήνη Χαραμαντά Έπουλου, εργάζεται ακούραστα και ανιδιοτελώς για πολλά χρόνια, στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου. Είναι η πρώτη που φτάνει και η τελευταία που φεύγει υπηρετώντας ως ψάλτης, μαγείρισσα, καθαρίστρια και γραμματέας του Φιλοπτώχου της Ενορίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος τίμησε την Ειρήνη Χαραμαντά Έπουλου με το Τιμητικό Δίπλωμα του Τάγματος του «The Christ Loving»

Να είναι πάντα άξια! ΑΞΙΑ!
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός