Πλούσιος ο απολογισμός 2022 του kalymnos-news.gr: 3.751  ειδήσεις-1.280 video-188 εκπομπές. Ξεπέρασαν τα 7,5 εκατομμύρια οι θεάσεις των video.  

662

Μία χρονιά, το 2022 πέρασε και  για την ενημερωτική ηλεκτρονική μας εφημερίδα  kalymnos-news.gr, ήταν αρκετά δημιουργική,  παραγωγική και πετυχημένη.

Xιλιάδες ήταν οι επισκέπτες  που καθημερινά, απ’ όλα τα σημεία του πλανήτη , επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα μας www.kalymnos-news.gr για να πληροφορηθούν τα νέα της Καλύμνου και των γύρω νησιών.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ιστοσελίδα μας www.kalymnos-news.gr κατέχει μία αξιοζήλευτη θέση μεταξύ των ηλεκτρονικών εφημερίδων στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από της analytics.google.com και βρίσκεται μακράν μπροστά από τις άλλες ηλεκτρονικές εφημερίδες της περιοχής,

Οι αριθμοί που παραθέτουμε ως ένα σύντομο απολογισμό για το 2022, επιβεβαιώνουν ότι η χρονιά που πέρασε ήταν δημιουργική, παραγωγική, πετυχημένη

Δημοσιεύσαμε:

-3.751 ειδήσεις

1.280 video

-188 εκπομπές ¨Εν Καλύμνω..τώρα»

Από τις 3.751 ειδήσεις που δημοσιεύσαμε:

 -Οι 3.253  αφορούσαν τοπικά θέματα

-Οι 315  θέματα γενικού ενδιαφέροντος από την Ελλάδα και τον Κόσμο

-Οι 120  ήταν άρθρα-λαογραφικά-ιστορικά

-Οι 63 αφορούσαν την Ομογένεια.

Το 87%  περίπου των ειδήσεων αφορούσαν σε τοπικά θέματα.

 Ένα ποσοστό που δείχνει μαζί με τα 1280 video-ρεπορτάζ και τις 188 εκπομπές “Εν Καλύμνω ..τώρα” τη δυναμική της εφημερίδας και την καθιέρωση της ως Τοπική ενημερωτική και όχι ως αντιγραφέα ειδήσεων άλλων site και που δεν έχουν καμία σχέση με την Κάλυμνο.

Το site μας είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των υπολογιστών, των smartphones και των tablets και η λειτουργία του είναι απλή και εύκολη πλοήγηση.

Επισκεφθείτε και εσείς το www.kalymnos-news.gr και το κανάλι μας στο You Tube Περιηγηθείτε και ενημερωθείτε για όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει και τοποθετήστε το στα αγαπημένα σας site για να μαθαίνετε πρώτοι, έγκυρα και έγκαιρα τα όσα συμβαίνουν στην Κάλυμνο και στα γύρω νησιά ,στην Ομογένεια μας, αλλά και πολύ σημαντικές ειδήσεις γενικού ενδιαφέροντος  από την Ελληνική και Διεθνή επικαιρότητα.

Κλείνοντας τον απολογισμό του 2022  θα κάνουμε μία μικρή αναφορά  στις 211 εκπομπές «Εν Καλύμνω…τώρα» και στα 1.280  video-ρεπορτάζ.

«Εν Καλύμνω…τώρα»

 188 εκπομπές μέσα στο 2022

Η εκπομπή με τη Μπέττυ Μαίλλη και το Μάμα Χαραμαντά και συντονιστή το Δημήτρη Δρόσο με ειδήσεις και πλούσιο ρεπορτάζ από την Κάλυμνο.

Η ωριαία καθημερινή ενημερωτική εκπομπή από Δευτέρα-Παρασκευή στις 2.00 το μεσημέρι ζωντανά στο κανάλι του kalymnos-news.gr στο YouTube και μέσω fb

Τα 1280 video-ρεπορτάζ του 2022

Μπέττυ Μαϊλλη και Μάμας Χαραμαντάς «αλωνίζουν» καθημερινά κάθε γωνιά της Καλύμνου και καταγράφουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα.

To 2022 δημιούργησαν 1280 video με τοπικά θέματα τα οποία ο Δημήτρης Δρόσος συντονίζει, μοντάρει και αναρτά στο κανάλι του kalymnos-news.gr στο YouTube στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι 11.700 συνδρομητές. Οι θέασεις των video που είναι αναρτημένα κανάλι του kalymnos-news.gr στο YouTube έχουν ξεπεράσει τα 7,5 εκατομμύρια.

Δείτε τον επίσημο πίνακα του You Tube μέχρι 3 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΛΗ νέα Χρονιά με ΥΓΕΙΑ
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός