Στην Κάλυμνο ο Πρόεδρος και μέλη του ΙΗΑ (INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION) που χρηματοδοτεί την ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου Ψερίμου (video)  

785

Στην Κάλυμνο ήλθαν σήμερα, Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, απόγευμα, ο Πρόεδρος του Οργανισμού  ΙΗΑ (INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION)  Ευάγγελος Ρήγος, το μέλος Λεωνίδας Κουμάκης και Νίκος Δικέφαλος. εθελοντής-μέλος του ΙΗΑ πολιτικός μηχανικός που ανέλαβε σαν τεχνικός σύμβουλος.

Να σημειώσουμε ότι ο  ΙΗΑ (INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION) με δική του πρωτοβουλία εξασφάλισε την απαραίτητη χρηματοδότηση και διάφορες χορηγίες υλικών,για την Επισκευή, Συντήρηση και ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου της ακριτικής Ψερίμου.

Στο αεροδρόμιο, την αντιπροσωπεία του ΙΗΑ, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου Μιχάλης Αρβύθης.

 Η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τον αρχιτέκτονα μηχανικό Καλύμνου Νικήτα Τσαγκάρη στον οποίο έχει ανατεθεί το έργο. Επίσης σήμερα στις 7.00 το βράδυ θα επισκεφτεί το Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη, ενώ αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 6.00 το απόγευμα τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή. Αύριο πρωί η αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί την Ψέριμο για να δουν επιτόπου την πορεία του έργου.

Δείτε φωτογραφίες και video με ενδιαφέρουσες δηλώσεις κατά την άφιξη στο Αεροδρόμιο Καλύμνου.

24-1-2023 Οι χρηματοδότες του σχολείου της Ψερίμου στην Κάλυμνο