“Της ζωής μου το βιβλίο” το τραγούδι που έγραψε ο Γιάννης Κουλλιάς για την αδελφή του Μαρία.

1094

Ο πολυτάλαντος Ιατρός και Καλλιτέχνης Γιάννης Κουλλιάς έγραψε τους στίχους και τη μουσική ενός νέου τραγουδιού με τίτλο “Της ζωής μου το βιβλίο” που ερμηνεύει η μικρότερη αδελφή του Μαρία Κουλλιά. Το τραγούδι αυτό συμμετείχε σε έναν ετήσιο διαγωνισμό τραγουδιού του ραδιοφώνου www.lavitaradio.gr. και επιλέχθηκε στην πρώτη 20αδα. Δείτε τη σχετική ανάρτηση του σταθμού:

Μετά την ολοκλήρωση της 1ης φάσης του Διαγωνισμού, τα παρακάτω 20 τραγούδια είναι οι επιλογές της Κριτικής Επιτροπής!

Μέσα στην 1η εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα ανοίξει και η πλατφόρμα για την ψηφοφορία του κοινού, που θα διαρκέσει όπως και στη περσινή διοργάνωση, ένα μήνα και από την οποία θα προκύψει η νικητήρια 10άδα του Διαγωνισμού!

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και δεσμευόμαστε, πως όλα τα τραγούδια, που δήλωσαν συμμετοχή θα αξιοποιηθούν από τον Σταθμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Δείτε τη σύντομη ιστορία του τραγουδιού, όπως την έγραψε ο Γιάννης Κουλλιάς στην προσωπική του σελίδα.

ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΠΗΚΑΜΕ

Προ έτους περίπου, λέω στην μικρότερη αδερφή και κουμπάρα, Maria Koullia , ότι έγραψα ένα πολύ ωραίο τραγούδι για την αδερφή Καίτη και αφού με συνεχάρη σχετικά, μου λέει με εκείνη την ωραία της μαγκιά … δεν θα γράψεις και ένα τραγουδάκι και για μένα που γουστάρω να τραγουδώ; Βεβαίως, της λέω και την επόμενη γεννήθηκε ο στίχος και την παρεπόμενη και η μελωδία.

Να ξεκαθαρίσω ότι η δημιουργία του συγκεκριμένου τραγουδιού οφείλεται αποκλειστικά στην διάθεσή μου να χαροποιήσω αυτό το πολύτιμο πλάσμα που τυγχάνει να είναι αδερφή μου και δεν είχε να κάνει με κάποιο περαιτέρω στόχο, ούτε καν με κάποια βασική στουντιακή του ηχογράφηση, η οποία ήρθε μετά ως ολοκλήρωση του δώρου μου προς εκείνη.

Με οδηγό την καλή τρέλλα που με διακρίνει, το έστειλα χωρίς την έγκρισή της σε έναν ετήσιο διαγωνισμό τραγουδιού του ραδιοφώνου www.lavitaradio.gr, όπου προ ολίγου άκουσα ότι διεκρίθη. Μαρία μου σε αγαπώ πολύ και καλή σου επιτυχία στην συνέχεια του διαγωνισμού.

Και φυσικά τις απέραντες ευχαριστίες μας στον ραδιοφωνικό σταθμό la vita radio για την ευαισθησία του στο ίδιο το τραγούδι και στο σκαλοπάτι που δίνει στους νέους δημιουργούς

Ακούστε το. .

ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός