Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλυμνίων για το θάνατο του Φίλιππου Χριστοδούλου,π. Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου.  

450

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Δημήτριος Διακομιχάλης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, με το ξαφνικό άκουσμα του θανάτου του Χριστοδούλου Φίλιππου, αποφάσισαν να εκφράσουν τη θλίψη και την οδύνη τους για την απώλεια του.
Ο Χριστοδούλου Φίλιππος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, σωστός οικογενειάρχης, που υπηρέτησε πιστά την Εκπαίδευση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος την Τοπική Αυτοδιοίκηση από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και του Αντιδημάρχου, με γνώμονα πάντα το καλό του νησιού μας.
Υπήρξε βασικός συντελεστής για την επιτυχία του προγράμματος εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας από το Σωματείο Διεθνών Σχέσεων και Πολιτιστικών Ανταλλαγών και πρόσφατα εξελέγη Πρόεδρος του, μετά την αποχώρηση της ιδρύτριας του Σωματείου Μαρίας Θεοδωρίδου.
Η απώλειά του γέμισε θλίψη την τοπική μας κοινωνία για τον ξαφνικό χαμό του.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 31-12-2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00,
ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.
  2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.
  4. Να διαβάσει ο δήμαρχος Καλυμνίων κ. Δημήτριος Διακομιχάλης την απόφαση του Σώματος.
  5. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην Ιστοσελίδα του Δήμου Καλυμνίων και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.