“Έφυγε” από τη ζωή ο Φίλιππος Τεζάρης

3142

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 μεσημέρι, ο Φίλιππος Τεζάρης.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Κάλυμνο το Σεπτέμβριο 1946 και εργάστηκε ως Ελαιοχρωματιστής έχοντας ένα πολύ καλό συνεργείο.

Παντρεμένος με τη Φρειδερίκη Μαμουζέλλου δημιούργησαν μία όμορφη ,πολύτεκνη οικογένεια με 4 εξαιρετικά παιδιά, το Γιώργο, τη Θεμελίνα ,τη Μαρία ,τον Αντώνη. Είχε και 6 εγγόνια.

Ο Φίλιππος Τεζάρης, ήταν εργατικός, πολύ καλός τεχνίτης, δραστήριος, ένας βιοπαλαιστής της ζωής, αγαπητός, καλοσυνάτος, ευγενικός, με το χαμόγελο στα χείλη ,πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, στις 3.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 11.00 το πρωί. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο του Αγίου Μάμμαντος.

Από το kalymnos-news.gr εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο παιδιά και λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος




Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός