Εκδήλωση για την “οδική συμπεριφορά και ασφάλεια” στην Κάλυμνο θα συνδιοργανώσουν ΤΕΕ Δωδεκανήσου με Επαρχείο Καλύμνου.

484

Μία επίκαιρη διαχρονικά εκδήλωση, που σχετίζεται με τον τομέα της οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας, διοργάνωσε το ΤΕΕ Δωδεκανήσου με τους Τοπικούς Φορείς στην Κω, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, την προηγούμενη εβδομάδα.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή, ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής ,ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνη Γιαννικουρή ,όπως παρόμοια δράση πραγματοποιηθεί και στο νησί της Καλύμνου.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Αντώνη Γιαννικουρή και σήμερα Δευτέρα πρωί 6 Φεβρουαρίου 2023,συνοδευόμενος από το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Ιάκωβο Γρύλλη, την Πρόεδρο της Μόνιμης Επιτροπής Καλύμνου Ευαγγελίας Μπιλλήρη, επισκέφτηκαν τον έπαρχο Μανώλη Μουσελλή.

Ακολούθησε σύσκεψη στην οποία συμμετείχε και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Καλύμνου Ιωάννης Ιακώβου και συζητήθηκαν λεπτομέρειες για τις δράσεις που θα περιλαμβάνει η εκδήλωση. Μία εκδήλωση που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο Μάρτιο.

Δείτε τις δηλώσεις του Μανώλη Μουσελλή, Αντώνη Γιαννικουρή, Ευαγγελίας Μπιλλήρη, και Ιωάννη Ιακώβου, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

6-2-2023 Μαθήματα οδικής συμπεριφοράς από το ΤΕΕ Δωδ/σου



Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός