Επίσκεψη του τέως Δημάρχου Γιάννη Γαλουζή στην ακριτική Ψέριμο.(video)

879

Την ακριτική Ψέριμο επισκέφτηκε σήμερα πρωί, 22 Φεβρουαρίου 2023, ο τέως Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής συνοδευόμενος από το δημοτικό σύμβουλο της Παράταξης του και πρώην αντιδήμαρχο Μικέ Ρήγα.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης τους, το Δημοτικό Σχολείο του νησιού που επισκευάζεται και ανακαινίζεται, με πρωτοβουλία και κάλυψη των δαπανών από το μη κερδοσκοπικό Οργανισμό ΙΗΑ (International Hellenic Association) και από χορηγίες ιδιωτών . Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου Μιχάλης Αρβίθης τους ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν από πλευράς εξοπλισμού.

Δεύτερος Σταθμός το Περιφερειακό ιατρείο του νησιού, που εδώ και δύο ημέρες έχει στελεχωθεί από μόνιμο Ιατρό του ΕΣΥ, με τον οποίο και συναντήθηκαν.

Τρίτος Σταθμός το Κατασκηνωτικό Κέντρο Ψερίμου, όπου συναντήθηκαν με το βετεράνο του προσκοπισμού στην Κάλυμνο Αντώνη Σακέλλη, ο οποίος και τους ξενάγησε στους χώρους του Κέντρου.

Επίσης ο Γιάννης Γαλουζής συναντήθηκε με τους λιγοστούς κατοίκους του νησιού με τους οποίους συνομίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Δείτε ο οδοιπορικό της επίσκεψης στην Ψέριμο, όπως το κατέγραψε ο φακός του kalymnos-news.gr στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

22-2-2023 Την Ψέριμο επισκέφτηκε ο Γιάννης Γαλουζής