Με πολύ κέφι, υπέροχη μουσική και χορό έκοψαν την πίτα οι Μηχανικοί Καλύμνου. (video)

2012

Με πολύ κέφι ,υπέροχη μουσική ,χορός και σε οικογενειακό κλίμα η φετινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας 2023 της Μόνιμης Επιτροπής Καλύμνου του ΤΕΕ, για μία δημιουργική και γεμάτη υγεία νέα χρονιά

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023,στις 1.00 το μεσημέρι στον όμορφο χώρο του Εστιατορίου “ΣΤΑΛΛΑ” στις Μυρτιές.

Το καλό φαγητό, που συνοδευόταν από την υπέροχη μουσική της ορχήστρας με το Γιώργο Καμπούρη, τον Ηλία Μέρη, τη Σοφία, τον Εργά και τον Μεϊμάρη, δημιούργησαν πολύ κέφι και χορό

.

Μετά τον εγκλεισμό της πανδημίας, αφού η τελευταία εκδήλωση ήταν το 2019,η Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Καλύμνου Ευαγγελία Μπιλλήρη, φρόντισε να διοργανώσει μία συνεστίαση που είχε απ’ όλα.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Ιάκωβος Γρύλλης.

Παραβρέθηκαν ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής ,ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Μικέ Ρήγα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός, αρκετοί μηχανικοί με τις οικογένειες τους και με φίλους.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, η Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Ευαγγελία Μπιλλήρη, ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Ιάκωβος Γρύλλης και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και το τυχερό φλουρί βρήκε ο Μιχάλης Τσουγκράνης

Δείτε φωτογραφικό υλικό και video με στιγμιότυπα, που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

5-2-2023 Κοπή πίτας της μόνιμης επιτροπής ΤΕΕΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός