Ξεχασμένη η Τέλενδος!

1443

Τις φωτογραφίες που παραθέτουμε παρακάτω, μας τις έστειλε φίλος αναγνώστης, κάτοικος της Τελένδου.

Δυστυχώς φωτογραφίες απογοητευτικές, που δείχνουν την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, στην άμεση επίλυση κάποιων από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το πανέμορφο νησί της Τελένδου.

1.Στύλοι του Δημοτικού φωτισμού πεσμένοι κάτω και το χειρότερο, έχουν ρεύμα εγκυμονώντας κινδύνους να γίνει και κάποιο ατύχημα.

2.Υποσκαφή σε τμήμα του παραλιακού δρόμου. Προστατευτικά τοιχία του παραλιακού δρόμου, έχουν υποχωρήσει, με αποτέλεσμα η θάλασσα να έχει εισχωρήσει, δημιουργώντας υποσκαφή σε τμήμα του δρόμου και να υπάρχει κίνδυνος ο δρόμος να κοπεί.

Τα λόγια είναι περιττά και αφορούν μόνο 2 περιπτώσεις, που έρχονται να προστεθούν, στα τόσα άλλα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετώπισε το νησί της Τελένδου, το περασμένο καλοκαίρι, με ελλιπή καθαριότητα, με συχνές διακοπές στην ύδρευση, ανεπαρκή δημοτικό φωτισμό, με προβληματικές λιμενικές εγκαταστάσεις.

Φωτογραφίες που δεν θα πούμε το συνηθισμένο, “ότι αξίζουν χίλιες λέξεις” αλλά που δείχνουν την αδιαφορία, σε “όλο της το μεγαλείο” της δημοτικής αρχής και ότι το εμβληματικό νησί της Τελένδου είναι ξεχασμένο και σε πλήρη εγκατάλειψη.

Στύλοι δημοτικού φωτισμού

Υποσκαφή σε τμήμα του παραλιακού δρόμου.