Συνάντηση του Γιώργου Κασσάρα με εκπροσώπους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου

160

Ο πρώην Βουλευτής Γιώργος Κασσάρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον ταμία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, Στυλιανό Κάλλα και Ιάκωβο Κωνσταντάρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Λέρο.

Η συζήτηση διεξήχθη παρουσία του Αδαμάντιου Βάρνα, συντονιστή της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και κατά τη διάρκεια της  μας γνωστοποιήθηκαν τόσο ζητήματα πανελλαδικού ενδιαφέροντος, όσο και ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ε.Δ. που υπηρετεί σε Μονάδες της περιφερειακής ενότητας Καλύμνου.

Είναι απαραίτητη η θέσπιση επιπλέον κινήτρων, ώστε να διευκολύνεται η στελέχωση των ακριτικών στρατιωτικών μονάδων καθώς και η επίλυση ζητημάτων που απασχολούν το στράτευμα πανελλαδικά.

Από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 Την 7η  Φεβρουαρίου 2023, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αποτελούμενη από τον κ. Γεώργιο Κασσάρα, πρώην βουλευτή, πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αιγαίου και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, και από τον κ. Αδαμάντιο Θεολόγο Βάρνα, συντονιστή της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λέρου, υποδέχθηκε τον πρόεδρο και τον ταμία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, Στυλιανό Κάλλα και Ιάκωβο Κωνσταντάρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Λέρο.

        Η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και κατά τη διάρκεια της   γνωστοποιήθηκαν τόσο ζητήματα πανελλαδικού ενδιαφέροντος, όσο και ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ε.Δ. που υπηρετεί σε Μονάδες της περιφερειακής ενότητας Καλύμνου.

        Ο κ. Κασσάρας έδειξε ότι γνωρίζει τα περισσότερα εκ των ζητημάτων που τέθηκαν και διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία τους, λόγω και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, δημιουργούν πρόσθετα βάρη στο προσωπικό. Τέλος μας ανέφερε ότι από την πλευρά του θα είναι αρωγός μας στην επίλυση των ζητημάτων που μας απασχολούν.

        Κλείνοντας, αφού ευχαριστήσαμε τον κ. Κασσάρα για την πραγματοποίηση της συνάντησης, δόθηκε και από τις δύο πλευρές η υπόσχεση ότι ο δίαυλος επικοινωνίας θα συνεχιστεί προς όφελος των εν ενεργεία στελεχών των Ε.Δ. της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο ΠρόεδροςΣτυλιανός Κάλλας Σημαιοφόρος (Ε)    Ο Γεν. ΓραμματέαςΚωνσταντίνος Πλόχωρος  ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΖ)