Αδελφοποίηση Εμπορικών Συλλόγων Βέροιας και Καλύμνου (video)

243

Σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 ,στις 10.30 πμ, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου, στη Αίθουσα του Επιμελητηρίου, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου για την αδελφοποίηση των Εμπορικών συλλόγων Βέροιας και Καλύμνου. Στο πάνελ ο Πρόεδρος του συλλόγου Άγγελος Καλαθιανάκης, ο Νικόλαος Τσαγκάρης, η Ειρήνη Χαλκίτη και η Πόπη Κουτούζη.

Τόσο ο Πρόεδρος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη, αναφέρθηκαν στη μεγάλη σημασία αυτή της κίνησης, αλλά και στα οφέλη που θα προκύψουν σε διάφορα επίπεδα, από αυτή την πρωτοβουλία.

Όπως αναφέρθηκε, η επίσημη εκδήλωση της Αδελφοποίησης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 στις 18:00, στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας του Δήμου Καλυμνίων (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου)

Δείτε και τη σχετική πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι Πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Βέροιας και Καλύμνου , έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση Αδελφοποίησης των δύο Συλλόγων, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 στις 18:00, στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας του Δήμου Καλυμνίων (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου). Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο εορτασμού  για την 75η Επέτειο  της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Με τιμή

             Η Πρόεδρος                                                        Ο Πρόεδρος

του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας      του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου

Αθηνά Τσιπουρίδου – Πλιάτσικα                    Άγγελος Καλαθιανάκης

Δείτε video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

2-3-2023 Συνέντευξη τύπου του Εμπορικού συλλόγου