Από την εκδήλωση του ΚΚΕ στην Κάλυμνο και την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Δωδεκανήσου.(video)

731

Στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Κάλυμνο, χθες Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στις 7.30 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το ΚΚΕ με θέμα ” ΚΚΕ- η μόνη δύναμη που δίνει διέξοδο στη λαϊκή πάλη!” και ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα παρουσία μελών και φίλων.

Στην εκδήλωση μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Κάλυμνο Σάκης Χούλης

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι παρόντες υποψήφιοι βουλευτές ,Γιάννης Αγγέλου, Δέσποινα Γουρλά, Κική Μακρή και Γεώργιος Τσουκαλάς.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα.

Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης (ΜΧ) ε.α. 57 ετών. Είναι κάτοχος τριών Μεταπτυχιακών τίτλων. Συμμετέχει στην Κίνηση για την Εθνική Άμυνα και είναι αντιπρόεδρος στην Ανεξάρτητη Ένωση Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Υπήρξε υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ το 2019.

Δέσποινα Γουρλά, λογοθεραπεύτρια, γραμματέας Οργάνωσης Βάσης Καλύμνου της ΚΝΕ. Υποψήφια βουλευτής και υποψήφια με τη Λαϊκή συσπείρωση στις εκλογές του 2019.

Θεανώ Κουντούρη, εμποροϋπάλληλος, μέλος της ΤΕ Νότιου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, μέλος της Ομάδας Γυναικών Ρόδου της ΟΓΕ.

Γιώργος Τσουκαλάς, γιατρός στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου και πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Θεραπευτηρίου Λέρου, Κ.Υ. Πάτμου, ΠΠΙ Λειψών και Αγαθονησίου. Υποψήφιος στις εκλογές του 2019 καθώς και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση την ίδια χρονιά.

Κυριακή (Κική) Μακρή, ξενοδοχοϋπάλληλος, γραμματέας της ΤΕ Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου ΚΚΕ, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, επικεφαλής και δημοτική σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Κω.

Καλέτος (Τάκης) Πότσος, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος της ΤΕ Νότιου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ρόδου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Νίκος Φραζής, αγρότης, απόφοιτος Τμήματος Αυτοματισμού ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αγροτών Ρόδου, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Νότιας Ρόδου.

Δείτε video από την εκδήλωση που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

4-3-2023 Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ