Δενδρύλλια από το Περιφερειακό Φυτώριο για Δήμο, Κέντρο Δημιουργικής Απασxόλησης και Μελισσοκόμους στην Κάλυμνο. (video)

400

Σε συνέχεια της επίσκεψης την προηγούμενη εβδομάδα στην Κάλυμνο , του Μιχάλη Λουλού, προέδρου του Περιφερειακού Φυτωρίου στη Ρόδου και τη συνάντηση που είχε με τον έπαρχο Μανώλη Μουσελλή, την Παρασκευή πρωί 3 Μαρτίου 2023, έφτασε στο νησί φορτηγό όχημα, γεμάτο από δενδρύλλια και φυτά.

Με φροντίδα του Επαρχείου τα δενδρύλλια διανεμήθηκαν στο Δήμο για δενδροφυτεύσεις σε Βοθύνους και Βλυχάδια και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στο Άργος για να φυτευτούν στον περιβάλλοντα χώρο. Επίσης δόθηκαν αρκετές χαρουπιές σε μελισσοκόμους για δενδροφύτευση.

Ο φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε, την Παρασκευή πρωί, στο Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή, τον αντιδήμαρχο Παντελή Ζωίδη και τον Πρόεδρο του Κέντρου Φίλιππο Ολυμπίτη, οι οποίοι και ευχαρίστησαν το Περιφερειακό Φυτώριο για την άμεση ανταπόκριση.

Επίσης ο Έπαρχος μας μίλησε για τις “τελευταίες πινελιές” στο νέο κτίριο της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ στο Άργος  Καλύμνου.

Δείτε αναλυτικά τα όσα μας είπαν στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

3-3-2023 Προσφορά δενδρυλλίων απο το Επαρχείο σε ΚΔΑΠ/ΑΜΕΑ Άργους και στο Δήμο Καλυμνίων