Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η εκδήλωση της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής.

735

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο κέντρο της Αθήνας με περισσότερα από 400 άτομα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής για την κοπή της πίτας. Ο κόσμος διασκέδασε μέχρι το πρωί με ακούσματα πλούσιας παραδοσιακής μουσικής μας, από τους μοναδικούς μουσικούς, τα αδέρφια Νικήτα και Θεοφίλη Καλιδώνη, Σάββα Κλωνάρη, Μανώλη Μειμάρη αλλά και τον εξαιρετικό Γιάννη Καμπουράκη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά της Ένωσης μας αλλά και των Κρητών Νέας Σμύρνης και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας μας από το ΔΣ μαζί με αρκετούς επίσημους καλεσμένους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι κύριοι Βασίλης Υψηλάντης, Γεώργιος Κασσάρας, Εμμανουήλ Κατερίνα, Γερακιός Μιχάλης, Βασίλης Ξυπολιτάς, Κατερίνα Βουρεξάκη, Χριστίνα Βαλινάκη, Παύλος Μπουζιάνης, Άννα Μαύρου, Φωτεινή Ασβεστά, Χατζόπουλος Χάρης, Στεφανίδης Μικές, Μάρκος Σκόρδος, Αγγελική Μιαούλη, Ράπτης Αθανάσιος,Τσακανίκα Ρούλα, Γεωργοπούλου Πηγή, Χριστοφίδης Μιχάλης, Καρυδά Μαρία αλλά και από τον καλλιτεχνικό χώρο ή κα Χαρά Βέρα και Γιώργος Λεμπέσης οι οποίοι τραγούδησαν κιόλας.

Χαιρετισμούς έστειλαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης, Γιάννης Παππάς, Μάνος Κόνσολας, Μανώλης Χριστοδουλάκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Στέφανος Ξεκαλάκης, Μίκα Ιατρίδου,Γαβαλάς Γιάννης, Χρυσόστομος Αλαχούζος, Νικόλας Καλουρής, Μαρία Βάλλα.

Χρόνια πολλά και του χρόνου, ακόμη περισσότεροι!!

Σας Ευχαριστούμε!!

(Σελίδα Ένωσης Καλυμνίων Αττικής στο fb)