Ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής για τις εργασίες αντικατάστασης ταρτάν και χλοοτάπητα στο ανοιχτό Δημοτικό Γήπεδο.(video)

713

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά το έργο “Αντικατάσταση ταρτάν και χλοοτάπητα στο ανοιχτό δημοτικό στάδιο Καλύμνου” που εκτελεί συνεργείο της αναδόχου εταιρείας “ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ”.

Μετά την αφαίρεση του παλαιού ταρτάν και του χλοοτάπητα, ξεκίνησαν σε πρώτο χρόνο οι εργασίες τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, που αναμένονται να ολοκληρωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Στη συνέχεια αναμένεται να τοποθετηθεί το νέο ταρτάν για το στίβο και όπως όλα δείχνουν θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα, ώστε μέχρι τέλος Μαϊου 2023, να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και να παραδοθεί το γήπεδο.

Το γήπεδο επισκέφτηκε σήμερα 31 Μαρτίου 2023 ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής για να δει την πορεία του έργου και μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr εξέφρασε την ικανοποίηση του, για τους γρήγορους ρυθμούς εκτέλεσης του. Όπως τόνισε είναι ένα από τα έργα της Περιφέρειας. Έμπνευσης και χρηματοδότησης με 455.000 ευρώ από το Ειδικό Πρόγραμμα Συντήρησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Το Δεκέμβριο 2019 εντάχθηκε το έργο, το 2020 υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Καλυμνίων για ένα έτος και χρειάστηκε να δοθεί νέα παράταση.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

31-3-2023 Ξεκίνησε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο