Ο Γιάννης Κουλλιάς για τη χθεσινή(17/3) παρουσίαση του βιβλίου του στον Ιανό.

622

Ο Γιάννης Κουλλιάς γράφει για τη χθεσινή 17 Μαρτίου 2023, παρουσίαση του βιβλίου του στον Ιανό, Ανθολογία μελοποιημένης ποίησης “ΕΚΛΟΓΕΣ”

Από την χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου μου στον Ιανό, όπου μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η γενναιοδωρία των φίλων. Από αυτές τις συνάξεις που φεύγεις με την πολύτιμη εμπειρία, πως η τέχνη υπηρετεί τον άνθρωπο.

Βαθύ το αίσθημα της ευγνωμοσύνης μου προς όλους όσους μου απεύθυναν τον καρδιακό τους λόγο, αλλά και προς όσους με τίμησαν με την παρουσία τους, φυσική ή διαδικτυακή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Αργυρώ, στην Φωτεινή, στον Γαβρίλη, στην Ιωάννα, στην Βικτωρία, στην Πέγκυ, στον Θέμη που κατέβασε με την παιδικότητά του τον μέσο όρο ηλικίας της εκδήλωσης, στον Θοδωρή που δίδαξε πως να κλέβει κανείς την παράσταση, στον Γιάννη, στην Καίτη, στην Μαρία που άρεσε πολύ και στον συντονιστή Γιώργο Ορφανίδη που εντυπωσίασε με το ταλέντο- γνωστικό του, όλους μας.

Απέραντες ευχαριστίες και σε όλους εσάς που τιμήσατε δια της παρουσίας σας την εκδήλωσή μας, τους διαδικτυακούς θεατές και όσους δεν τα κατάφεραν για τους δικούς τους λόγους.

Την αγάπη μου

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Παρουσίαση του βιβλίου Ανθολογία μελοποιημένης ποίησης “ΕΚΛΟΓΕΣ” από τις εκδόσεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ στο βιβλιοπωλείο IANOS, Σταδίου 24- Αθήνα, σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 20:30.

Για το βιβλίο μίλησαν οι:

Argiro Angelopoulou , συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας και ηθοποιός

Fotini Filosofou, ηθοποιός

Γαβριλης Ιστικοπουλος, λογοτέχνης

Ερμήνευσαν οι: Θέμης Ανδρεάδης, Πέγκυ Ζάρρου, Καίτη Κουλλιά, Μαρία Κουλλιά, Θοδωρής Σμπιλλής, Γιάννης Συμεωνίδης, Βικτωρία Ταγγούλη και Ιωάννα Φόρτη.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Νίκος Παπαναστασίου – πιάνο

Θεοδωρος Κουελης – μπάσο

Aléxandros Kapsokavadis – κιθάρα

Marios Ivan Papoulias – βιολί

Tην εκδήλωση συντόνισε ο George Orfanidis, υ.δ. ΑΠΘ.