Ο Μιχάλης Μπούκης για τις δυσάρεστες εξελίξεις στην ΑΝΕΚ. (video)

3017

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου και επικεφαλής της Παράταξης “Δημιουργική Συνεργασία” Μιχάλης Μπούκης για τις δυσάρεστες εξελίξεις στην ΑΝΕΚ με την κήρυξη της Εταιρείας έκπτωτης.

Ο Μιχάλης Μπούκης ανέφερε : Πρόκειται για μία δυσάρεστη εξέλιξη. Η Δημοτική Αρχή και η Διοίκηση της Εταιρείας είναι υποχρεωμένες να ενημερώσουν και το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Καλυμνιακό λαό, όπου υπάρχουν ευθύνες κι αν υπάρχουν ευθύνες να βρεθούνε ,αλλά αυτό που προέχει δεν είναι οι ευθύνες, είναι να σωθεί η Εταιρεία, είναι η βιωσιμότητα της Εταιρείας και για αυτό όλοι θα πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους, να ζητάμε τις ευθύνες, αλλά να τρέξουμε εκεί που πρέπει να τρέξουμε όλοι για να πιέσουμε ώστε η Εταιρεία να μην ναυαγήσει ,διότι θα είναι μεγάλη καταστροφή, απώλεια για την Κάλυμνο. Όλοι να πιέσουμε ,εκλογές έρχονται και οι βουλευτές που εκλέγονταi στα Δωδεκάνησα να δεσμευτούν ότι θα βοηθήσουν την εταιρεία με όποιο τρόπο νόμιμο γίνεται . Νομίζω ότι αν υπάρχει θέληση από το Υπουργείο και από του αρμόδιους να το λύσουν, βέβαια υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα κενό διότι λείπει ο Δήμαρχος στο Νοσοκομείο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση ,πιστεύω αν ήταν εδώ θα είχε συγκληθεί το ΔΣ και θα είχαμε πάρει αποφάσεις. Θέλουμε και πιστεύουμε ότι θα γίνει σύντομα. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, πέρα από τα λάθη που έχουν γίνει εδώ από τους τοπικούς παράγοντες τα οποία θα πρέπει να τα εξηγήσουν και στο ΔΣ και στον Καλυμνιακό λαό, είναι η βιωσιμότητα της Εταιρείας. Πρέπει όλοι επαγγελματίες ,Σύλλογοι Δημοτικό συμβούλιο ,όλοι να φροντίσουμε γιατί υπάρχει και η δυσάρεστη εξέλιξη.

Στην επισήμανση της Μπέττυς Μαίλλη ότι θα πρέπει όσοι έχουν ευθύνες να τις αναλάβουν , ο Μιχάλης Μπούκης είπε: Αυτό το είπαμε, το βασικότερο είναι η βιωσιμότητα της Εταιρείας, γιατί οι ευθύνες αποδίδονται ,αλλά αν αποδοθούν ευθύνες χωρίς να έχουμε ένα αίσιο αποτέλεσμα, δεν κάνουμε τίποτα, γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις οι οποίες δε πρέπει να περάσουν και να γίνουν πράξεις

Κλείνοντας ο Μιχάλης Μπούκης ανέφερε: Περιμένουμε την ενημέρωση από τη διοίκηση της Εταιρείας, ευχόμαστε ο Δήμαρχος να είναι εδώ για να μας ενημερώσει κι αυτός κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μας περνά από το χέρι μας , για να ανατραπεί αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

21-3-2023 Ο Μ.Μπούκης για τις εξελίξεις στην ΑΝΕΚ