Το “Dodekanisos Express” θα προσεγγίζει και το λιμάνι του Μαραθόκαμπου Σάμου.

556

H ναυτιλιακή εταιρεία η “Dodekanisos Seaways” ικανοποίησε αίτημα της Ένωσης Τουριστικών Επαγγελματιών Μαραθοκάμπου Σάμου( ΕΤΕΜ), για την προσέγγιση του καταμαράν “Dodekanisos Express” και στο λιμάνι του Όρμου.

Χθες Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμαστική προσέγγιση του “Dodekanisos Express”παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, συνοδευόμενου από τον Βουλευτή Ν. Σάμου Καθηγητή Χριστόδουλο Στεφανάδη, τους Αντιπεριφερειάρχες Σάμου, Βασίλη Πανουράκη και Άννη Ανδρεάδου, τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου Αλέξανδρο Λυμπέρη, τον Δήμαρχο Φούρνων κ. Δημήτρη Καρύδη, του Προέδρου της Dodekanisos Seaways, Χρήστου Σπανού και επιχειρηματιών της περιοχή.

Δείτε την ανάρτηση της “Dodekanisos Seaways” και ένα μικρό video από την πρώτη προσέγγιση

Προσηλωμένοι στο όραμά μας συνεχίζουμε να ανοίγουμε θαλάσσιους δρόμους.

Με μεγάλη μας χαρά, έπειτα από αίτημα των Φορέων της Σάμου, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη και τον Βουλευτή Σάμου κ. Στεφανάδη, το ταχύπλοο Dodekanisos Express προσέγγισε για πρώτη φορά το λιμάνι του Μαραθόκαμπου, όπου οι κάτοικοι μας υποδέχτηκαν με θέρμη και προσμονή.

Όλοι μαζί ονειρευτήκαμε τον Μαραθόκαμπο να γίνεται λιμάνι και να αποκτά συγκοινωνία