Από την πολιτική εκδήλωση του Γιώργου Κασσάρα στην Κάλυμνο. (video)

687

Στην πορεία προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, ο υποψήφιος βουλευτής το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Δωδεκάνησα Γιώργος Κασσάρας, πραγματοποίησε την πρώτη του Πολιτική Εκδήλωση στην Κάλυμνο και είχε μία συνάντηση με αρκετούς φίλους και συμπατριώτες, την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 στον κατάμεστο από κόσμο, φιλόξενο χώρο “ΙΠΠΟΤΙΚΟΝ Cafe Bar”.

Ο Γιώργος Κασσάρας έκανε κάλεσμα για να ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ για μία προοδευτική Κυβέρνηση και να στηριχθεί ο ίδιος για να μπορέσει να επανέλθει στα βουλευτικά έδρανα και να εκπροσωπήσει την ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κάλυμνο. Επίσης στην ομιλία του, παρουσίασε συνοπτικά τα θέματα που απασχολούν τα νησιά,εστιάζοντας στην Υγεία και στο Μεταφορικό Ισοδύναμο.Έκανε αναφορά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ λέγοντας χαρακτηριστικά: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την ψήφο για να κυβερνήσει πρώτη φορά ,χωρίς μνημόνια.Γιατί είναι γεγονός ,ότι την προηγούμενη Κυβερνητική θητεία είχε τη δαμόκλειο σπάθη των θεσμών,των Τροϊκανών, αυτή είναι η αλήθεια.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση και ένα απόσπασμα από την ομιλία του Γιώργου Κασσάρα ,στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

19-4-2023 Πολιτική εκδήλωση του συμπατριώτη μας Γιώργου Κασσάρα