“Κάρτα πολλαπλών διαδρομών” με έκπτωση στη Δημοτική Συγκοινωνία Καλύμνου (video)

589

Σήμερα Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου 2023, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ““ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ”,Ηλίας Τσέρος,παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Ηλίας Τσέρος πριν αναφερθεί στη Δημοτική συγκοινωνία , έκανε ένα σύντομο απολογισμό για τα οικονομικά στοιχεία της “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ”. Όπως ανέφερε υπήρξε μία εξυγίανση στα οικονομικά, με σημαντική μείωση στις οφειλές στον ΕΦΚΑ και σε τρίτους.

Στη συνέχεια εστίασε στη Δημοτική Συγκοινωνία την οποία διαχειρίζεται η “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ” και στην απόφαση να εκδοθούν και να διατίθενται “κάρτες πολλαπλών διαδρομών”. Όπως είπε, σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να εξυπηρετηθούν ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι στις τουριστικές περιοχές που χρησιμοποιούν τη Δημοτική Συγκοινωνία ,αφού θα υπάρχει μία σημαντική μείωση του μηνιαίου ποσού,με την ανάλογη έκπτωση,σε σχέση με το ποσό που απαιτείται με την καθημερινή αγορά εισιτηρίου. Επίσης ο Ηλίας Τσέρος ανέφερε ότι με τις “κάρτες πολλαπλών διαδρομών” θα έχει όφελος και η Εταιρεία, αφού θα προεισπράττει την αξία τους,ενώ ανέφερε και παραδείγματα για το κέρδος όσων χρησιμοποιούν τις κάρτες.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

11-4-2023 Κάρτα πολλαπλών διαδρομών από το Δήμο