Ενοχλημένος ο δήμαρχος Δ. Διακομιχάλης από το “Πολιτιστικό καλοκαίρι 2023” του Επαρχείου, επειδή περιλαμβάνει το “Ποκίνημα των Καλυμνίων σφουγγαράδων” !

748

Χθες Τετάρτη 3 Μαϊου 2023, ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου, Μανώλης Μουσελλής σε συνέντευξη του προς τα τοπικά ΜΜΕ, παρουσίασε τον κορμό του φετινού Πολιτιστικού καλοκαιριού 2023, που θα έχει τίτλο «Καλυμνίων μνήμες» και διοργανώνει το Επαρχείο Καλύμνου.

Ο Έπαρχος στη συνέντευξη του αυτή ανακοίνωσε μία εκδήλωση που όλοι οι Καλύμνιοι θέλουν και περιμένουν. “Την αναβίωση του ποκινήματος των Καλυμνίων σφουγγαράδων”. Όλη τη συνέντευξη μπορείτε να τη δείτε πατώντας εδώ

Η ανακοίνωση ότι στο φετινό “Πολιτιστικό καλοκαίρι” του Επαρχείου συμπεριλαμβάνεται και  “Η αναβίωση του ποκινήματος των Καλυμνίων σφουγγαράδων” και η αναφορά του Επάρχου ότι σύμμαχος στην εκδήλωση της “αναβίωσης του ποκινήματος των Καλυμνίων σφουγγαράδων” θα είναι και ο Δήμος Καλυμνίων, ενόχλησε το Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη.

Με σημερινό δελτίο τύπου, που το χαρακτηρίζει το ειρωνικό και υπεροπτικό ύφος, ο Δ.Διακομιχάλης, προσπαθεί να οικειοποιηθεί την “αποκλειστικότητα” της εκδήλωσης !

Παραθέτουμε ως έχει το δελτίο τύπου: