Η απάντηση του Επάρχου Μ.Μουσελλή στην προσπάθεια του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη να οικειοποιηθεί την “αποκλειστικότητα” της εκδήλωσης του “Ποκινήματος των σφουγγαράδων”

760

Με δελτίο τύπου, ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής απαντά στην προσπάθεια του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη να οικειοποιηθεί την “αποκλειστικότητα” της διοργάνωσης της εκδήλωσης του “Ποκινήματος των σφουγγαράδων”

Στην απάντηση στο με ειρωνικό και υπεροπτικό ύφος δελτίο τύπου του Δ.Διακομιχάλη, ο Έπαρχος κάνει αναφορά στις προετοιμασίες που έχουν ξεκινήσει σε συνεργασία με Φορείς εδώ και αρκετούς μήνες. Επίσης επισημαίνει ότι ήδη είναι έτοιμο σχέδιο σεναρίου, χρόνων και  συμμετεχόντων, που προέκυψε από αλλεπάλληλες επαφές μας  με τους εθελοντές συμπολίτες μας, ενώ έχει καθοριστεί και ως ημερομηνία εκδήλωσης η Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 και έχει εξασφαλιστεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η απαιτούμενη δαπάνη.

Η απάντηση του Επάρχου κλείνει:

Εν κατακλείδι και εφόσον μιλάμε για την ίδια εκδήλωση, εννοείται ότι συνεχίζει να ισχύει η πρόταση του κ. Επάρχου προς τον κ. Δήμαρχο, που συζητήθηκε σε συνάντηση τους στον Δήμο Καλυμνίων, για συν διοργάνωση.

Παραθέτουμε αυτούσιο το δτ του Επάρχου: