Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την κολυμβητική σεζόν του 2023 στον Πρωτέα Ναυταθλητικό Όμιλο Καλύμνου.(video)

385

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την κολυμβητική σεζόν του 2023 στον Πρωτέα Ναυταθλητικό Όμιλο Καλύμνου που φέτος έχει και τα γενέθλια για τα 5 χρόνια.

Ο καθηγητής Φυσικής αγωγής και προπονητής του ΠΡΩΤΕΑ Μιχάλης Γλυνάτσης μας μιλά για τη νέα σεζόν και όπως μας λέει, ο σύλλος έχει καταφέρει να αποδείξει ,ότι με παρά πολύ σκληρή δουλειά με παρά πολύ επιμονή, πίστη και σεβασμό στην προπονητική διαδικασία μπορεί να γίνουν θαύματα για τα κολυμβητικά δεδομένα του νησιού .

Ο Μιχάλης Γλυνάτσης έκανε μία σύντομη αναφορά στις περσινές επιτυχίες και διακρίσεις λέγοντας ότι ο σύλλογος διέπρεψε πέρυσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο διάσωσης, στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, στο Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας αλλά και σε αρκετούς αγώνες που έγιναν κατά τους χειμερινούς μήνες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Αναφερόμενος στην έναρξη των εγγραφών για τη νέα σεζόν είπε ότι οι εγγραφές αφορούν παλιούς και νέους αθλητές οι οποίοι θέλουν να προπονηθούν στον χώρο του κολυμβητηρίου υπό την καθοδήγηση νέων προπονητών κολύμβησης.

Να σημειώσουμε ότι:

Οι εγγραφές αφορούν ηλικίες από 4 ετών και άνω, με προϋποθέσεις από 3,5 ετών. Γίνονται καθημερινές 18:00-20:00 στον χώρο του κολυμβητηρίου καθώς και πρωινές ώρες στο γραφείο του συλλόγου στο σινεμά.

Υπάρχει κατάλογος με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται κατά περίπτωση. Μια απλή επίσκεψη στη σελίδα του προπονητή για τις εγγραφές, είναι αρκετή για να σας λύσει κάθε απορία.

Δείτε τα όσα μας είπε ο Μιχάλης Γλυνάτσης στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

15-5-2023 Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον «Πρωτέα»Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός