“Στου Παραδείσου τα τραγούδια”. Από τη μαγευτική μουσική βραδιά με το Νίκο Κούρο και 10 κορυφαίους Καλύμνιους Καλλιτέχνες.( video)

1604

«Στου Παραδείσου τα τραγούδια”, μιά Μαγευτική μουσική βραδιά, με το Νίκο Κούρο και 10 κορυφαίους Καλύμνιους Καλλιτέχνες, απόλαυσαν το Σάββατο βράδυ 6 Μαϊου 2023,όλοι όσοι βρέθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού & Ιστορίας Καλύμνου, στο οποίο πρόσφατα τοποθετήθηκε καινούργιος  οπτικοακουστικός εξοπλισμός.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ,συμπατριώτης μας Νίκος Κούρος και οι εξαιρετικοί ερμηνευτές, παρουσίασαν ένα ρεπερτόριο παλιών μεγάλων επιτυχιών ,που τα σιγοτραγούδησαν όλοι όσοι είχαν την τύχη να παραβρεθούν, σε μία υπέροχη, μοναδική μουσική βραδιά.

Τραγούδησαν οι Σοφία Ορατίου, Μανώλης Βορδόχειλας, Μαρία Γλυνάτση, Ιωάννα Μελά, Μικές Κουλιανός, η μικρή Γαβριέλα Γλυνάτση και η Ειρήνη Γκοβάτσου στο πιάνο.

Ακόμα ο Γιώργος Μπουφίδης  κλαρινέτο, ο Σάκης Λελέκης μπουζούκι και η Νομική Βαζανέλλη-Τσαγκάρη ακορντεόν.

Την εκδήλωση προσφώνησαν ο Υπεύθυνος του Κέντρου Πολιτισμού & Ιστορίας Καλύμνου Δρόσος Ταυλάριος, ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης και ο Γιάννης Νομικάριος, που η επιχείρηση του είχε αναλάβει την προμήθεια και την εγκατάσταση του νέου οπτικοακουστικού εξοπλισμού.

Δείτε video και φωτογραφίες που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

6-5-2023 Μουσική εκδήλωση με τον Νίκο Κούρο