Συνέντευξη του Γιώργου Νικητιάδη και κάλεσμα για την Ομιλία του, την Τετάρτη 10/5 στις 19.00 στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας στην Κάλυμνο. (video)

358

Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει προεκλογική πολιτική ομιλία την Τετάρτη 10 Μαϊου 2023, στις 7.00 μμ στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας στην Πόθια Καλύμνου.

Την Τρίτη 9 Μαϊου 2023,το απόγευμα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. , από το χώρο των Γραφείων του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στην Κάλυμνο.

Μετά από μία σύντομη εισαγωγή, ο Γιώργος Νικητιάδης δέχθηκε ερωτήσεις. Στην ερώτηση της Μπέττυς Μαϊλλης, περί συνεργασιών και της θέσης του Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Νίκου Ανδρουλάκη που έχει εκφραστεί δημόσια, ότι δεν θέλει Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα, ο Γιώργος Νικητιάδης απαντώντας ,μεταξύ άλλων είπε:

Στις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023 ,θέλουμε ένα ισχυρό ποσοστό για να διαπραγματευθούμε παίρνοντας την 3η διερευνητική εντολή. Θέλουμε να συμμαχήσουμε, θέλουμε Κυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές, Κυβέρνηση που να δίνει διεξόδους στα τεράστια προβλήματα που έχει ο λαός. Έχουμε 10 όρους- θέσεις αντιμετώπισης προβλημάτων. Μεταξύ αυτών όπως είπε, είναι η Υγεία, η προστασία πρώτης κατοικίας, επαναφορά του ΕΚΑΣ, προστασία οφειλετών με κόκκινα δάνεια ,κοινωνική κατοικία, Ταμείο ανάκαμψης.

Επίσης ο Γιώργος Νικητιάδης ανέφερε τους λόγους, γιατί ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει πει ότι δεν πρέπει σε μία συμμαχική Κυβέρνηση να είναι Πρωθυπουργός Μητσοτάκης ή Τσίπρας,ενώ απέκλεισε συενργασία με τα κόμματα ΜΕΡΑ25 και Ελληνική Λύση.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Μάμα Χαραμαντά μίλησε για την τουριστική ανάπτυξη της Καλύμνου.

Κλείνοντας έκανε κάλεσμα στους Καλύμνιους ψηφοφόρους να του δώσουν τη στήριξη τους.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Συνέντευξη τύπου από τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Νικητιάδη