Επίσκεψη Κλιμακίου της ΝΔ με τους τέως Υφυπουργούς Τουρισμού και Ναυτιλίας Σοφία Ζαχαράκη και Κώστας Κατσαφάδο στην Κάλυμνο.(video)

613

Στο πλαίσιο των επισκέψεων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο αποτελούμενο από την τέως Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, τον τέως Υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο και τον Γενικό Γραμματέα Μετανάστευσης και Περιφερειάρχη εκλογικού αγώνα Νοτίου Αιγαίου Μάνο Λογοθέτη, επισκέφθηκαν  σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 την Κάλυμνο.

 Μαζί τους όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ στα Δωδεκάνησα, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φιλήμων Ζαννετίδης και στελέχη του κόμματος.

Στο Λιμάνι της Καλύμνου υποδέχθηκε το κλιμάκιο, ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Καλύμνου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Επαρχείο ,ενώ έκαναν στάση το μνημείο των πεσόντων Αξιωματικών ΠΝ στην κρίση των Ιμίων ,όπου άφησαν λουλούδια στην μνήμη τους

Το  κλιμάκιο επισκέφθηκε το  Επαρχείο της ΠΕ Καλύμνου, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη.

Επίσης είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους τον Αλιέων, ενώ επισκέφτηκαν αναρριχητικά πεδία και την Τέλενδο.

Η ανάρτηση της Σοφίας Ζαχαράκη από τη συνάντηση της, με το μοναδικό μαθητή της Τελένδου

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με στιγμιότυπα από την επίσκεψη του κλιμακίου στην Κάλυμνο.

13-6-2023 Κλίμακιο της ΝΔ στην Κάλυμνο