Ο Καλύμνιος Νομικός Κλειδομύτης ο μεγάλος νικητής σε αγώνα Kick Boxing στο 5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, στη διεκδίκηση Εθνικού τίτλου και ζώνης ISKA 65 κιλά.

1469

Ο τοπικός Σύλλογος “Golden Team Artemida” του Βασίλη Στριγκλογιάννη διοργάνωσε μαζί με τον Σωτήρη Πρίφτη, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, ένα ακόμα καλοκαιρινό “Artemis Future Stars” χθες Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Πολιτιστικό κέντρο Αρτέμιδας (Λεωφόρος Αρτέμιδας 137).

Καλύμνικο ενδιαφέρον για Εθνικό τίτλο και ζώνη ISKA 65 κιλά.

Δύο μαχητές από την περιφέρεια, σε αγώνα Kick Boxing ο Νομικός (Μικέ) Κλειδομύτη με προπονητή τον Γιώργο Μέρη από την Κάλυμνο, απέναντι στον Ευάγγελο Χωματά από τη σχολή Α.Σ. Άψιμον Θεσσαλονίκη με προπονητή τον Μπάμπη Ζαντοβίδη, για την διεκδίκηση Εθνικού τίτλου από την παγκόσμια ομοσπονδία της ISKA !

Ο Μικές Κλειδομύτης ήταν ο μεγάλος Νικητής αποσπώντας τον Εθνικό τίτλο.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, στην Αρτέμιδα ο αδερφός μου Νομικός Κλειδομυτης αγωνίστηκε σε αγώνα Kick Boxing για την διεκδίκηση Εθνικού τίτλου από την παγκόσμια ομοσπονδία της ISKA ! Όπου και κατάφερε να νικήσει και να αποσπάσει τον Εθνικό τίτλο