Στην Κάλυμνο η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρύσα Καραγιάννη (video)

331

Στην Κάλυμνο βρίσκεται από χθες Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, η υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρύσα Καραγιάννη. Η Χρύσα Καραγιάννη στις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023 “έκοψε πρώτη το νήμα” και κατέλαβε τη μία (1) έδρα του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στα Δωδεκάνησα. Για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, βρίσκεται στην 1η θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Χθες Τρίτη απόγευμα, περιόδευσε συνοδευόμενη από τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Κασσάρα και μέλη της Συντονιστικής και της Ο.Μ. Καλύμνου, στην παραλιακή της Καλύμνου και συνομίλησε, με καταστηματάρχες της περιοχής και πολίτες του νησιού.

Σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, πρωί, συναντήσαμε τη Χρύσα Καραγιάννη στην κεντρική πλατεία .Μαζί της ο Καλύμνιος υποψήφιος Γιώργος Κασσάρας. Σε σύντομες δηλώσεις τους, ο Γιώργος Κασσάρας καλωσόρισε την Χρύσα Καραγιάννη και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να κερδίσει τη μία βουλευτική έδρα στα Δωδεκάνησα και όπως χαρακτηριστικά είπε,“θα είναι μία έδρα που θα αντιληφθεί ο κόσμος, ότι θα την αξιοποιήσουμε τα μέγιστα για να βοηθήσουμε στην επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας και η Κάλυμνος”

Παίρνοντας το λόγο η Χρύσα Καραγιάννη ανέφερε μεταξύ άλλων: Μας ενδιαφέρει να βρούμε λύσεις πρακτικές, ρεαλιστικές για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι νησιώτες. Η φωνή μας είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να φτάσει μέχρι και στον τελευταίο νησιώτη ότι είμαστε εδώ δυνατοί ,ενωμένοι και το ίδιο θα κάνουμε και μέσα στη Βουλή. Γι’ αυτό ζητάμε τη στήριξη του και σε αυτή τη δεύτερη εκλογική μάχη.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

14-6-2023 Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ.Καραγιάννη στην Κάλυμνο