Σημαντική δωρεά από τον Καλυμνιακής καταγωγής Πανορμίτη Καθοπούλη στο Νοσoκομείο Καλύμνου. (video)

3948

Στην Κάλυμνο την πατρίδα των γονιών του, βρίσκεται για διακοπές ο Πανορμίτης Καθοπούλης.

Ο Πανορμίτης ζει με την οικογένεια του και δραστηριοποιείται στην Φιλαδέλφεια  (Philadelphia), των Η.Π.Α. την μεγαλύτερη πόλη στην αμερικανική  πολιτεία της Πενσυλβάνια.

Διατηρεί μεγάλη επιχείρηση Φανοποιίας στην οποία απασχολούνται 100 και πλέον εργαζόμενοι .

Τιμώντας τη μνήμη του πατέρα του, αείμνηστου Σακελλάρη Καθοπούλη θέλησε να κάνει μία σημαντική δωρεά στο Νοσοκομείου του νησιού. Μέσω της κυρίας Κατίνας Καλογιάννη, επικοινώνησε με το kalymnos-news.gr και άμεσα φροντίσαμε να τον φέρουμε σε επαφή με το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικόλαο Φανιό.

Σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, ο Πανορμίτης Καθοπούλης συνοδευόμενος από τον Ραφαήλ Σμαλιό επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο και συναντήθηκαν με το Διοικητή Νικόλαο Φανιό, στον οποίο εξέφρασε την πρόθεση κα επιθυμία του, στη μνήμη του Πατέρα του Σακελλάρη, να προσφέρει στο Νοσοκομείο ένα σημαντικό ποσό, μερικών χιλιάδων δολαρίων για κατασκευή ή επισκευή υφιστάμενων δομών, που έχει ανάγκη το Νοσοκομείο Καλύμνου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείο Νίκος Φανιός, ευχαρίστησε το συμπατριώτη Πανορμίτη Καθοπούλη, τον ενημέρωσε για τις ανάγκες και προτεραιότητες του Νοσοκομείου σε Υποδομές, καθώς και για τις νόμιμες προβλεπόμενες διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την αποδοχή της δωρεάς και την άμεση υλοποίηση της.

Όπως ανέφερε ο Πανορμίτης Καθοπούλης, πρόθεση του είναι, η δωρεά αυτή να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, στη μνήμη του πατέρα του και ανάλογα με τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

Δείτε τι μας είπε ο Πανορμίτης Καθοπούλης στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

4-7-2023 Δωρεά του ομογενή Πανορμίτη Καθοπούλη στο νοσοκομείο Καλύμνου