Δ.Διακομιχάλης για την εκ νέου υποψηφιότητα του: Αποφασίσαμε το έργο μας να το φέρουμε σε πέρας. (video)

1902

Οκτώ(8) μόνο ημέρες μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Αυγούστου 2023 για την υποβολή των υποψηφιοτήτων Δημάρχων και των συνδυασμών με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 45 ημέρες πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ο νυν Δήμαρχος Δημήτριος Διακομιχάλης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του.

Με αυτή την υποψηφιότητα, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που θα διεκδικήσουν τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Καλύμνου στις προσεχείς εκλογές και το έχουν ανακοινώσει επίσημα, ανέρχονται σε έξι(6).

Σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, στις 12.00 το μεσημέρι, στο δημαρχιακό Μέγαρο ο Δημήτρης Διακομιχάλης σε συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ, ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητα του.

Στη σύντομη τοποθέτηση του, εστίασε σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει ε νέου υποψηφιότητα, αν και στις εκλογές του 2019 δήλωνε “ότι είναι η τελευταία φορά που θα διεκδικούσε την ψήφο του Καλυμνιακού λαού”.

Αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα και στις δυσκολίες που επακολούθησαν και όπως είπε δεν μπορούσαν να προβλεφθούν και στο έργο που έκαναν ως Δημοτική Αρχή, κατέληξε λέγοντας: Αποφασίσαμε λοιπόν όλο αυτό το έργο, για το οποίο κοπιάσαμε ακόμη και πάνω από τις δυνάμεις μας, να το φέρουμε σε πέρας και να παραδώσουμε το νησί όπως ονειρεύονται όλοι οι συμπατριώτες μας.

Για το ψηφοδέλτιο για το οποίο δεν αναφέρθηκε σε ονόματα, είπε ότι, συνθέσαμε ένα θαυμάσιο ψηφοδέλτιο από νέα στελέχη, επιστήμονες και ανθρώπους της εργασίας με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς και με τη βοήθεια εμπείρων και δοκιμασμένων στελεχών εγγυώνται τη σταθερότητα, τη διεκδικητικότητα και την αποτελεσματικότητα στην ολοκλήρωση του έργου μας.

Τέλος είπε, ότι από αύριο θα ξεκινήσει η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ενώ στις 30 Αυγούστου 2023 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας με την παρουσίαση όλων των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Διακομιχάλης στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Δ.Διακομιχάλης για την εκ νέου υποψηφιότητα του: Αποφασίσαμε το έργο μας να το φέρουμε σε πέρας.