Μπορεί και το “τρένο της Καλύμνου” να μπει στον προεκλογικό κατάλογο Διακομιχάλη με “τα ψεύτικα λόγια τα μεγάλα”! (video)

2789

Μπορεί ο Δήμαρχος Διακομιχάλης 24 ΜΟΝΟ ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποψηφιοτήτων για τις τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023,να μην έχει δηλώσει επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, όμως ξεκίνησε αυτός και τα “παπαγαλάκια” του να υπόσχονται τα μεγάλα έργα που θα κάνουν.

Ο μεγάλος προεκλογικός κατάλογος Διακομιχάλη με τα “ψεύτικα λόγια τα μεγάλα” βγήκε από το συρτάρι και ξεκίνησε να επικαιροποιείται για τη νέα πενταετία! Τα σκουπίδια θα τα εξαφανίσουν, η Χωματερή θα σταματήσει να καίει, τα νερά στον εμπορικό θα τα “ρουφά ειδικό μηχάνημα” και θα τα κάνουν εμφιαλωμένα, το Αεροδρόμιο θα το βάλουν στην “προκρούστεια κλίνη” για να το μεγαλώσουν, θα φέρουν Γιαπωνέζους για αφαλατώσεις, το Νοσοκομείο Καλύμνου θα το χρηματοδοτήσει ο Δήμος και θα το κάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, ενώ θα φέρει γιατρούς όλων των ειδικοτήτων από το εξωτερικό για να το στελεχώσουν, θα φέρουν Κινέζους, Ιταλούς και Πορτογάλους για να αξιοποιήσουν τις Θερμοπηγές, σε όλα τα μαράσια θα μπουν τελεφερίκ, η Ψέριμος θα μετατραπεί σε Γαλλική Ριβιέρα, ο Περιφερειακός δρόμος θα επεκταθεί, θα περνά δίπλα από την παραλία και θα φτάνει μέχρι τον Εμπορειό.

Να μας συγχωρέσετε αν έχουμε ξεχάσει κάτι από τον μακρύ κατάλογο Διακομιχάλη.

Πάντως η στήλη μας “Βολή κατά βολή” θέλει να κάνει μία πρόταση για να συμπεριληφθεί στον κατάλογο με “τα ψεύτικα λόγια τα μεγάλα” Διακομιχάλη. Είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία. Πρόκειται για το “Νέο Σιδηροδρομικό Δίκτυο της Καλύμνου“. Ήλθε η ώρα η Κάλυμνος να είναι το πρώτο νησί στην Ελλάδα που θα αποκτήσει τρένο!

Μάλιστα για να διευκολύνουμε παραθέτουμε και video που έχει δημιουργηθεί από τον “Tore Svein Olsen” που δείχνει το νέο Σιδηροδρομικό δίκτυο, ώστε να μην απαιτηθεί εκπόνηση μελέτης και να αποφύγουμε και τους “στημένους” διαγωνισμούς.

Απολαύστε το νέο Σιδηροδρομικό Δίκτυο της Καλύμνου

Το Νέο Σιδηροδρομικό Δίκτυο της Καλύμνου