“ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” για ειδική συνεργάτιδα Δημάρχου: Η Μαρία Τρουμουλιάρη μπέρδεψε τον «ρήγα κούπα» με το «ρήγα μπαστούνι»!

1950

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Τρουμουλιάρη ,ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη, σε τοπικό μέσο, στην οποία έκανε αναφορά στο δημοτικό σύμβουλο και τέως Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Μικέ Ρήγα και καταγγελίες σε βάρος του.

Συγκεκριμένα άφησε αιχμές ,λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “ο κ. Ρήγας έχει πολλά να κρύψει” για αυτό δεν ήθελε να βρίσκομαι στη ΔΕΥΑΚ, ενώ μίλησε για δήθεν ευνοϊκούς διακανονισμούς για να μαζεύει ψήφους και για κακοδιαχείριση. Κλείνοντας έκανε αναφορά “σε 48 τόνους ασφαλτομίγματος, που επικαλείται γνωστή Εταιρεία και η Υπηρεσία λέει δεν έχω ιδέα” ζητώντας να απαντήσουν σε ποιό έργο πήγαν;

Με αφορμή τις παραπάνω καταγγελίες που έκανε η Μαρία Τρουμουλιάρη, από την Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” εκδόθηκε άμεσα δελτίο τύπου, που υπογράφει ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής μιλώντας για στοχοποίηση  του Μικέ Ρήγα χρησιμοποιώντας δολίως ψεύδη, ανακρίβειες ,κακοήθειες, συκοφαντικές αναφορές σε βάρος του, επιχειρώντας να πλήξει την τιμή και την αξιοπρέπεια του, προσωπική και οικογενειακή και να τον διαβάλει ως πολιτικό πρόσωπο ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, “την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου για να δώσουν τις δέουσες απαντήσεις στα ψεύδη και στις συκοφαντίες, τόσο στη Μαρία Τρουμουλιάρη όσο και στον «κρυπτόμενο από  πίσω» της καθοδηγητή, αλλά και για να πάρουν και τα δικά μας νέα.”

Το δελτίο τύπου καταλήγει: “Απλά να ενημερώσουμε την έμμισθη  κυρία, ότι από την πρεμούρα της να κατηγορήσει το δημοτικό σύμβουλο Μικέ Ρήγα, για δήθεν 48 τόνους ασφάλτου που δεν φαίνονται πουθενά στην επιχείρηση, έχει μπερδέψει τον «ρήγα κούπα» με τον «ρήγα μπαστούνι»! Θα το αντιληφθεί αύριο”

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου της Παράταξης “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” ως έχει:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

“ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ”                                                                                                    

  ΠΡΟΣ :ΜΜΕ                                                 

                                                                                                             

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ,03.08.2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου ,η Μαρία Τρουμουλιάρη μπέρδεψε τον «ρήγα κούπα» με τον «ρήγα μπαστούνι»!

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η Μαρία Τρουμουλιάρη, έμμισθη ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη, παραχώρησε συνέντευξη που αναρτήθηκε  χθες Τετάρτη 2 Αυγούστου του 2023 στο site “ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ”.

Στη συνέντευξη αυτή, στοχοποίησε  το δημοτικό σύμβουλο και πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ , Μικέ Ρήγα χρησιμοποιώντας δολίως ψεύδη ,ανακρίβειες ,κακοήθειες, συκοφαντικές αναφορές σε βάρος του, επιχειρώντας να πλήξει την τιμή και την αξιοπρέπεια του, προσωπική και οικογενειακή και να τον διαβάλει ως πολιτικό πρόσωπο ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ενημερώνουμε λοιπόν την έμμισθη και καθοδηγούμενη αυτή κυρία, ότι  την Παρασκευή  4 Αυγούστου  θα παραχωρήσουμε συνέντευξη τύπου για να δώσουμε τις δέουσες απαντήσεις στα ψεύδη και στις συκοφαντίες της , τόσο σε αυτή όσο και στον «κρυπτόμενο από  πίσω» της καθοδηγητή, αλλά και για να πάρουν και τα δικά μας νέα.

Απλά να ενημερώσουμε την έμμισθη  κυρία, ότι από την πρεμούρα της να κατηγορήσει το δημοτικό σύμβουλο Μικέ Ρήγα, για δήθεν 48 τόνους ασφάλτου που δεν φαίνονται πουθενά στην επιχείρηση, έχει μπερδέψει τον «ρήγα κούπα» με τον «ρήγα μπαστούνι»! Θα το αντιληφθεί αύριο .      

Για την παράταξη

Ιωάννης Γαλουζής

τ. Δήμαρχος Καλυμνίων