Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ: Παραπέμπονται για διαγραφή όλοι όσοι και όσες συμμετάσχουν σε ψηφοδέλτια πουν δεν στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

788

Ανακοίνωση για τα περί «Περί μεταγραφών» που συντελούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας, εξέδωσε πριν από λίγο η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, προειδοποιώντας ευθέως με παραπομπή στο πειθαρχικό για διαγραφή, όλων όσων στηρίξουν άλλους συνδυασμούς πλην του ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

“Η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για ανασυγκρότηση δυνάμεων και την αναγέννηση του ιστορικού Κινήματος μας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Το αίτημα των ψηφοφόρων να βρει το ΠΑΣΟΚ ξανά τις ρίζες του, να ξαναγίνει το Κόμμα αρχών και αξιών, που μας κληροδότησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, να αποτελέσει ένα σύγχρονο, οραματικό, πρωτοπόρο Σοσιαλδημοκρατικό Κίνημα, που οικοδόμησε ο Γιώργος Παπανδρέου και συνέχισε η Φώφη Γεννηματά ήταν, είναι και θα είναι ο στόχος όσων με αυταπάρνηση και προσήλωση υπηρετούμε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα στα χρόνια που χαρακτηρίστηκαν από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και την κινδυνολογία της Νέας Δημοκρατίας.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο καταφέραμε πολλά ώστε να επανέλθει το ΠΑΣΟΚ στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, να αποκτήσουν τα νησιά μας ξανά φωνή, να μιλήσουμε για τον πολίτη και όχι τα συμφέροντα. Και η προσπάθειά μας αυτή έχει πορεία και μέλλον και δεν τελειώνει απλά στις 8 Οκτωβρίου. Τα «πέτρινα χρόνια» του ΠΑΣΟΚ ανήκουν πια στο παρελθόν. Το Κίνημά μας είναι παρόν ως δεύτερο κόμμα στο νομό Δωδεκανήσου και όσοι εκ των έσω απεργάζονται των προσπαθειών μας αποτελούν ξένο σώμα.

Δεν θα γίνουμε οι νεροκουβαλητές εκείνων που προτάσσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους έναντι του συλλογικού αγώνα, που εκμεταλλεύονται τη συγκυριακή εκλογή ή επιλογή τους σε όργανα και θέσεις του Κινήματος εξαργυρώνοντας την παρουσία τους με τη συμμετοχή τους σε σχηματισμούς και αυτοδιοικητικές παρατάξεις της Δεξιάς πτέρυγας.

Κατόπιν επικοινωνίας του Γραμματέα ΚΠΕ, Ανδρέα Σπυρόπουλου, με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα φαινόμενα μεταγραφών στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς που στηρίζονται ή συγγενεύουν με την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπονται στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο του ΠΑΣΟΚ (ΕΔΕΚΑΠ).

Κατά τα λοιπά, θα τα πούμε από 1 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά ονομαστικά. Ο καθένας θα κριθεί για τις επιλογές του.”

Ρόδος, 22 Αυγούστου 2023

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κιν. Αλλαγής

Ν. Δωδεκανήσων