Ο αειθαλής και έμπειρος Δημήτρης Μαραγκός,οδοντίατρος, στο πλευρό του Γιάννη Μαστροκούκου. (video)

1266

Ο αειθαλής και έμπειρος Δημήτρης Μαραγκός, οδοντίατρος, δηλώνει παρών, συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά στα κοινά και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Γιάννη Μαστροκούκου,με την παράταξη “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η εμπειρία, οι ικανότητες,οι γνώσεις και η προσωπικότητα του Δημήτρη Μαραγκού είναι σίγουρο πως θα βοηθήσουν τόσο την Παράταξη που επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα ,όσο και τους συνυποψηφίους τους.

Το Δημήτρη Μαραγκό συναντήσαμε στον εργασιακό του χώρο στο Οδοντιατρείο του και είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση, για την υποψηφιότητα του και για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο Δημήτρης Μαραγκός με μία μεγάλη πορεία στα κοινά,περισσότερο από 35 χρόνια και πολύ καλός γνώστης όλων των θεμάτων της Καλύμνου, αφού συμμετείχε σε όλους τους βαθμούς αυτοδιοίκησης, Δημοτικά , Νομαρχιακά, Περιφερειακά,υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου,ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος του Εμπορικού επιμελητηρίου.

Με το χαρακτηριστικό ήρεμο ύφος του,μετά από αυτή την πορεία του,ο Δημήτρης Μαραγκός μας λέει: Νομίζω ότι είμαι σε μία θέση σήμερα, να συμβουλεύω κατά κάποιο τρόπο τα νέα παιδιά που θέλουν να υπηρετήσουν το Δήμο.

Ό Δημήτρης Μαραγκός επισημαίνει ότι η Κάλυμνος τα τελευταία χρόνια δεν πηγαίνει καλά σε σχέση με γειτονικά νησιά και ευθύνες φέρουν οι Δημοτικοί Άρχοντες που εκλέγονται ,ενώ τόνισε και την αδράνεια των επιστημόνων του νησιού. Όπως χαρακτηριστικά είπε, έχουμε ένα πολύ μεγάλο επιστημονικό δυναμικό το οποίο δεν συμμετέχει στα κοινά.

Επίσης έκανε αναφορά στην αλληλοϋποστήριξη των Παρατάξεων Διακομιχάλη και Γαλουζή στις 3 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσει στο β΄γύρο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα μακρύ κατάλογο έργων προβληματικών ,έργων που δεν ολοκληρώθηκαν, έργων που δεν λειτούργησαν, έργων που δεν έγιναν.

Κλείνοντας ο Δημήτρης Μαραγκός, αναφέρθηκε στην απόφαση του να είναι υποψήφιος με την Παράταξη του Γιάννη Μαστροκούκου, ενώ απάντησε και σε σχετική ερώτηση και για την κομματική του ταυτότητα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Μαραγκός στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

26-8-2023 Συνέντευξη του Οδοντίατρου Δημήτρη Μαραγκού - υποψήφιο με τον Γιάννη Μαστροκούκο