Ανοιχτή επιστολή της Νικητάδαινας (Νίκης) Ρεϊση, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ” του Γιάννη Γαλουζή.

578

    

Αγαπητοί μου, φίλες και φίλοι,

Η μέρα που ως συνειδητοποιημένοι πολίτες και με τις αρχές  της δημοκρατίας,θα ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, πλησιάζει.Η 8η Οκτωβρίου θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή στην τοπική μας αυτοδιοίκηση, με δεδομένα τα αυτονόητα:πολλή δουλειά και στοχοπροσήλωση στα καυτά ζητήματα που έχουν ήδη προτεραιοποιηθεί από τον επικεφαλής  της παράταξης «Νέα Κάλυμνος» Γιάννη Γαλουζή και το επιτελείο του και που απαιτούν άμεσες λύσεις.Η εμπειρία,η γνώση,η βούληση,στοιχεία μιας αποτελεσματικής πολιτικής, απαραίτητα για τη λύση των προβλημάτων,χαρακτηρίζουν τους υποψήφιους/ιες δημοτικούς/ές συμβούλους της παράταξης. Στην πρόκληση, με γνώμονα την επιτακτική ανάγκη την επαύριο των εκλογών, όλοι και όλες να ανασκουμπωθούμε και με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, εντιμότητα, να κάνουμε το όραμα για μια Νέα Κάλυμνο, απτή πραγματικότητα, δηλώνω παρούσα.

 -Γιατί την 8η Οκτωβρίου σχεδιάζουμε το μέλλον του νησιού μας!

 -Γιατί η ευθύνη είναι δική μας!

 -Γιατί αξίζουμε και μπορούμε να ζήσουμε σε καλύτερες συνθήκες!

 -Γιατί το οφείλουμε στον όμορφο τόπο μας και στους ανθρώπους του!

 -Γιατί είμαστε όλοι/ες μαζί μια ανθρώπινη δυναμική αξία που διεκδικούμε ένα ποιοτικό από κάθε άποψη αύριο για το νησί μας!

Με σεβασμό και αγαπητική σχέση:προς το περιβάλλον,την πολιτισμική μας κληρονομιά άυλη και υλική,η οποία αξίζει να προστατευτεί και να διατηρηθεί στο πέρασμα του χρόνου,

προς τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου,της επιστήμης και του πολιτισμού,

την Κάλυμνο της θάλασσας,των γραμμάτων και των τεχνών.

Το ζητούμενο ωστόσο είναι η συν-λειτουργία.Η συνεργατική πολιτική συνύπαρξης, σ ένα δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει την επομένη της εκλογικής διαδικασίας.Με βαθιά κατανόηση,συμμετοχική αντίληψη και συναντίληψη για την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων και  των προκλήσεων,που θα κληθεί η νέα πολιτική ηγεσία του τόπου μας να αντιμετωπίσει,θα δοθεί η δυνατότητα μιας υγιούς και συλλογικής διεκδίκησης των συμφερόντων μας,από την κεντρική πολιτική ηγεσία.

Έτσι θα επιλυθούν τα καυτά ζητήματα κι έτσι ο τόπος μας θα οδηγηθεί στην πρόοδο και την ευημερία και σ ένα μέλλον που οι προσδοκίες του χθες θ αποτελέσουν την αφετηρία του αύριο και τον προσανατολισμό σ ένα καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι το δίκαιο και αυτό που αξίζει στον τόπο μας και στον καθένα/μιά μας ξεχωριστά!

  -Γιατι είμαστε ξεχωριστοί,ως λαός, με ιστορία και πολιτισμό!

Με αυτές τις θέσεις διεκδικώ την ψήφο σας και θα είναι τιμή μου η επιλογή σας και στο πρόσωπό μου!

    Σας ευχαριστώ

  Νικητάδαινα(Νίκη)Ρεϊση