Ευαγγελία Γιακαλή: Έχω θέληση, όρεξη, διψάω για αλλαγή, θέλω να αλλάξει η Κάλυμνος, να δω την Κάλυμνο να πηγαίνει μπροστά.(video)

917

Ευαγγελία Γιακαλή. Κόρη του αείμνηστου Παναγιώτη Γιακαλή (Μυτιληνιός) και της Μαρίας Χατζηδάκη.
Παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Απόφοιτος Ι.Ε.Κ ,ασχολείται με την οικογενειακή της επιχείρηση, συνεχίζοντας την παράδοση του πατέρα της -ιδιοκτήτης του εστιατορίου ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ.
Παράλληλα ως ευαισθητοποιημένο άτομο προσπαθεί να βοηθά τους συνανθρώπους της
που έχουν ανάγκη ,πράγμα που κατά κοινή ομολογία φαίνεται στην κοινωνία του νησιού
μας.

Με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά προς τους συμπατριώτες της αλλά και την
αγάπη της προς το νησί μας και ιδιαίτερα του Μασουριού ,όπου δραστηριοποιείται
επαγγελματικά ,αποδέχθηκε την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Γαλουζή και
συστρατεύεται με μαζί του και με τους ανθρώπους της παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ»

Την Ευαγγελία Γιακαλή υποψήφια δημοτική σύμβουλο στο συνδυασμό “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Γαλουζή, συναντήσαμε μετά από πρόσκληση της, στην περιοχή του Μασουριού, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά και με θέα τη μαγευτική Τέλενδο είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για την υποψηφιότητα της,στις προσεχείς εκλογές,

Η Ευαγγελία Γιακαλή με άνετο, αυθόρμητο, χαρούμενο, χειμαρρώδη αλλά και ουσιαστικό λόγο, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της λέγοντας μεταξύ άλλων:

Έχω θέληση ,έχω όρεξη, διψάω για αλλαγή, θέλω να αλλάξει η Κάλυμνος, θέλω να δω την Κάλυμνο να πηγαίνει μπροστά. Είμαι σίγουρη ότι στα καθημερινά πράγματα μπορώ να σταθώ και να είμαι δίπλα στις γειτονιές, δεν θέλω να είμαι το παιδί αυτό που σου χτυπά την πόρτα κάθε 4 χρόνια, αλλά το παιδί που θα βλέπει ο κόσμος στην πόρτα του συνέχεια, σε κάθε καθημερινό πρόβλημα που μπορώ να λύσω .Θέλω τα απλά πράγματα ,μαζί με τον κόσμο να αλλάζουμε την Κάλυμνο, όλοι μαζί. Θέλω να δώ στην περιοχή μου που πονάει ,να φτιάξουμε το Μασούρι μας που τόσο αγαπάμε και όλοι κάθε χρόνο φωνάζουμε που είναι ο δήμος. Δίνεται η δυνατότητα και με τη δική μου συμμετοχή να αλλάξουμε το Μασούρι, γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

Στη συνέχεια μίλησε για με επαινετικά λόγια για το Γιάννη Γαλουζή και αναφέρθηκε στο έργο του, με πρώτη την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου και στη δεύτερη ευκαιρία που πρέπει να του δοθεί

Απαντώντας η Ευαγγελία Γιακαλή σε σχετική ερώτηση για την αήθη επίθεση που δέχθηκε προσωπικά μέσω διαδικτύου είπε: Πρόκειται για μία πολιτική αηδία. Ήμουν σε κλάσμα δευτερολέπτου να πω τα παρατάω, δεν το αντέχω ,αλλά μετά είπα τόσα έχω περάσει στη ζωή μου, συν ένα ακόμα. Αυτό με κάνει πιό δυνατή, μου έδωσε δύναμη η αγάπη του κόσμου που με αγκάλιασε .Μην περιφρονείτε τις γυναίκες ,είναι πολύ δυνατές .Στη ζωή μου δεν έχω προσβάλει κανένα. Κάνω το αγώνα όπως κάνουν όλα τα παιδιά που είναι αξιόλογα σε όλες τις Παρατάξεις. Ο κόσμος αποφασίζει, δεν είναι ανάγκη να αισχρολογούμε μέσα από τα social γιατί βλέπουν και τα παιδιά μας.

Κλείνοντας η Ευαγγελία Γιακαλή είπε:

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους, εύχομαι σε όλα τα νέα παιδιά να έχουν ένα “γερό στομάχι”, αλλά ψηφίζουμε στις 8 Οκτωβρίου Γιάννη Γαλουζή, Γιακαλή Ευαγγελία, γιατί όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε

Δείτε όλη τη συζήτηση με την Ευαγγελία Γιακαλή στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Ευαγγελία Γιακαλή - Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Γαλουζή