Παρουσίαση 3 υποψηφίων από την Παράταξη “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” του Ι.Μαστροκούκου

688

Παρουσίαση 3 υποψηφίων από την Παράταξη “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” του Ι.Μαστροκούκου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                      ΚΑΛΥΜΝΟΣ 13/9/2023        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας παρουσιάσουμε τους παρακάτω υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους ,με την Παράταξή μας.

  • Λιανός Αντώνιος του Νικολάου
  • Σαρούκος Σπύρος του Κώστα
  • Τσικούρη Καλλιόπη του Γεωργίου

Αγαπητοί/ες Συμπατριώτες/σες,

με την ψήφο σας,  γίνετε και σεις μέρος της Αλλαγής!

ΛΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Νικολάου και της Ευδοκίας.

 Απόφοιτος της Σχολής Αστυφυλάκων  Κομοτηνής .Είμαι το δεύτερο κατά σειρά παιδί της αείμνηστης εκπαιδευτικού Διευθύντριας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Καλύμνου, Ευδοκίας Μπιλλήρη  και του Ανθυπασπιστή ΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ο οποίος υπηρέτησε στο ΑΤ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ επί 33 συναπτά έτη. .Για την προαγωγή μου έχω δώσει εξετάσεις ως υπαξιωματικός και είμαι στην επετηρίδα για να γίνω ανώτερο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. Έχω πιστοποιημένη  καλή γνώση Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας. Είμαι γνώστης των νέων τεχνολογιών με την αντίστοιχη πιστοποίηση .Υπηρετώ στο ΑΤ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ως Γραμματέας από Σεπτέμβριο του 2012.Λόγω της δουλειάς μου είμαι γνώστης της Καλυμνιακής πραγματικότητας και θέλω και εγώ με την  σειρά μου να συμβάλλω για μια κοινωνία και μια Κάλυμνο της ανάπτυξης και της προόδου .

ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΡΟΥΚΟΣ του Κώστα και της Διονυσίας.

Ελεύθερος επαγγελματίας ,πατέρας τριών παιδιών, του Κώστα πτυχιούχου πολιτικών επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στην διοίκηση, της Κατερίνας ,πτυχιούχου μονάδων τοπικής αυτοδιοίκησης του πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Αντώνη διπλωματούχου ηλεκτρολόγου.

Θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για μια Κάλυμνο του σεβασμού και της αξιοπρέπειας .

Τσικούρη Καλλιόπη του Γεωργίου

Κάτοχος πτυχίου του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών με κατεύθυνση την αρχαιολογία, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ρόδος Από τον Ιούλιο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2021 εργάστηκα εθελοντικά ως βοηθός αρχαιολόγου στο ερευνητικό πρόγραμμα: << The Rhodes Centennial Project>>, (πρόγραμμα συνεργασίας του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου). Τον Σεπτέμβριο ολοκληρώνω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο ΠΜΣ Αρχαιολογία της Ανατολικής Μεσογείου. Την περσινή χρονιά επέστρεψα μόνιμα στον τόπο μου την Κάλυμνο, έπειτα από 6 χρόνια απουσίας στο νησί της Ρόδου. Ο κ. Μαστροκούκος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος με θέληση, όραμα και ιδανικά. Είμαι βέβαιη ότι θα καταφέρει να υλοποιήσει κάθε τι απαραίτητο ώστε η Κάλυμνος να ανακάμψει από τα προβλήματα που την ταλανίζουν και να εξελιχθεί σε αυτό που της αξίζει.