Την αγανάκτηση τους εκφράζουν οι μαμάδες των μικρών παιδιών του 2ου Νηπιαγωγείου Χώρας στη Σκάφη, για την επικινδυνότητα του κτιρίου που στεγάζεται. (video)

2035

Μετά από πρόσκληση των μαμάδων των μικρών παιδιών του 2ου Νηπιαγωγείου Χώρας στη Σκάφη Καλύμνου ,ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, στο χώρο του εν λόγω σχολείου.

Οι μαμάδες των μικρών παιδιών, εξέφρασαν τα παράπονα τους αλλά και την αγανάκτηση τους για την πλήρη εγκατάλειψη του κτιρίου που στεγάζεται το Νηπιαγωγείο ,για την προκλητική αδιαφορία των υπευθύνων να προβούν στην αποκατάσταση των ζημιών που υπάρχουν και το κυριότερο επεσήμαναν την επικινδυνότητα του κτιρίου που εγκυμονεί κινδύνους για πρόκληση ατυχήματος, σε παιδιά μικρής ηλικίας

Όπως μας ενημέρωσαν το πρόβλημα που υπάρχει, είναι γνωστό στους υπεύθυνους του Δήμου Καλυμνίων από την προηγούμενη σχολική χρονιά, χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχουν ενδιαφερθεί για να το επιλύσουν και να προβούν στις απαραίτητες εργασίες. Επίσης όπως μας είπαν η νέα Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, μόλις είδε την κατάσταση του κτιρίου, άμεσα ενημέρωσε τους υπεύθυνους του Δήμου.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς, με τα παράπονα και την αγανάκτηση των μαμάδων ,αλλά και εικόνες που καταγράψαμε με την επικινδυνότητα του κτιρίου

13-9-2023 Σε εγκατάλειψη το 2ο Νηπιαγωγείο Χώρας...
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός