Το “Τελεφερίκ” που υποσχέθηκε στις προηγούμενες εκλογές (2019) ο Διακομιχάλης στους κατοίκους στο μαράσι Υπαπαντής (video)

1048

Τελεφερίκ” είχε υποσχεθεί ο Δ.Διακομιχάλης, στις προηγούμενες εκλογές 2019  στους κατοίκους στο μαράσι της Παναγιά Υπαπαντής για να μην ανεβαίνουν σκαλοπάτι-σκαλοπάτι.

Πιό συγκεκριμένα προεκλογικά το 2019 ο Δ.Διακομιχάλης ως υποψήφιος Δήμαρχος , κάλεσε στη σκάλα του μαρασιού, τους περίοικους και τους εξήγγειλε την υπόσχεση του, ότι μόλις εκλεγεί Δήμαρχος θα τοποθετήσει “τελεφερίκ” για να μην χρειάζεται να ανεβαίνουν από τα σκαλοπάτια.

Μάλιστα ο Δ.Διακομιχάλης επιβεβαίωσε την υπόσχεση του, σε συνέντευξη στο Μάμα Χαραμαντά και συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου 2019 κι ενώ ήδη είχε  εκλεγεί Δήμαρχος και σε 35 ημέρες θα αναλάμβανε τα καθήκοντα του.

Συγκεκριμένα δήλωνε:

 ΔΙΑΚΟΜΙΧΆΛΗΣΕπισκεφτήκαμε ,τις σκάλες του μαρασιού της Παναγιάς της Υπαπαντής ,οι άνθρωποι αυτοί, οι κάτοικοι έχουν δυσκολίες ,πρέπει να δώσουμε ταχύτατα ,πήγα με δύο μηχανολόγους στην περιοχή ,προκειμένου να βρούμε τρόπο ώστε με ένα ,θα έλεγα σύγχρονο τρόπο να μην ανεβαίνουν σκαλοπάτι-σκαλοπάτι .

ΧΑΡΑΜΑΝΤΑΣΘα έχουμε ανελκυστήρες δηλαδή;

ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ:Δεν ξέρω ,θα υπάρχουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα αυτά.

Για του λόγου το αληθές, δείτε και το σχετικό απόσπασμα από εκείνη τη συνέντευξη:

Μία ακόμη ανεκπλήρωτη υπόσχεση Δ.Διακομιχάλη πριν 26 μήνες!

Βέβαια από τότε, συμπληρώθηκαν 4 ολόκληρα χρόνια με το Δ.Διακομιχάλη στο τιμόνι του Δήμου και τίποτα δεν έχει γίνει.

Με αφορμή κάποια συνάντηση, πριν μερικούς μήνες που είχε, με κάποιο μηχανικό δήλωνε ότι θα παραγγείλει μελέτη (από μελέτες Διακομιχάλη στα λόγια να “φάνε και οι κότες”) για να λύσει το πρόβλημα, η στήλη μας «ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΒΟΛΗ» ανήσυχη όπως είναι το έψαξε και σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ο Δήμαρχος προβληματίζεται και βρίσκεται σε δίλημμα αφού έχει λάβει τρεις  “προτάσεις” :

Η μία από τους «μηχανολόγους» που του προτείνουν την τοποθέτηση ηλεκτρικών κυλιόμενων σκαλών ή ανελκυστήρων και οι άλλοι από τους «παραδοσιακούς» που το προτείνουν τον παραδοσιακό τρόπο με την αγορά κάποιων συμπαθητικών γαϊδουριών-μουλαριών για τις μεταφορές κατοίκων και υλικών. Βέβαια εδώ φοβάται ότι θα αντιδράσουν οικολόγοι και ζωόφιλοι. Υπάρχει και μια τρίτη, η προχωρημένη, για την τοποθέτηση τελεφερίκ!

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι στήλη μας «ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΒΟΛΗ» αποφάσισε μόνο με χιούμορ να αντιμετωπίζει τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις Διακομιχάλη, που αφειδώς μοίραζε προεκλογικά το 2019 όταν “όλα τα έσφαζε, όλα τα μαχαίρωνε”, γιατί αν επαναλάβουμε και τις χαρακτηρίσουμε ως “τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”, που είναι και η ωμή πραγματικότητα, θα ενοχληθεί ο κ. Δήμαρχος και δεν το θέλουμε, τώρα που είναι προεκλογική περίοδος!

Απλά επειδή ξεκίνησε τις νέες προεκλογικές του υποσχέσεις ο κ. Διακομιχάλης, μοιράζοντας επιδόματα (!!) και υποσχόμενος εκ νέου “φαραωνικά έργα” και ότι όλοι θα “τρώνε με χρυσά κουτάλια” ας είναι όλοι οι ψηφοφόροι περισσότερο προσεχτικοί σε αυτά που ακούνε τα αυτάκια τους.!

(“Ε” Από τη στήλη «ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΒΟΛΗ»)