Έμπρακτη στήριξη από τον απόδημο Καλύμνιο Νικόλα Μανιά στη “Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης” στο Άργος Καλύμνου(video)

939

Σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, ο Νικόλας Μανιάς, απόδημος, Καλύμνιος του εξωτερικού, της Αυστραλίας, μαζί με τη σύζυγο του Βάνια, επισκέφτηκαν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στο Άργος και την υπερσύγχρονη “Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης”.

Το Νικόλα Μανιά και τη σύζυγο του Βάνια, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης, Φίλιππος Ολυμπίτης που τους ξενάγησε στη νεοκατασκευασθείσα και υπερσύγχρονη “Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης”. Να σημειώσουμε ότι το Νικόλα Μανιά και τον Φίλιππο Ολυμπίτη, συνδέουν εδώ και πολλά χρόνια φιλικές σχέσεις, από την Αυστραλία.

Ο Νικόλας και η σύζυγος του Βάνια, εντυπωσιάστηκαν από το υπερσύγχρονο συγκρότημα και ζήτησαν από τον Φίλιππο Ολυμπίτη να τους πει τις ανάγκες της Στέγης, προκειμένου στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών τους δραστηριοτήτων να βοηθήσουν.

Ο Φίλιππος Ολυμπίτης τους ενημέρωσε, ότι υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για τα διαμερίσματα που έχουν κατασκευασθεί και για την αναγκαιότητα κατασκευής 2 ακόμη διαμερισμάτων στον όροφο για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες. Ο Νικόλας Μανιάς και η σύζυγος του δεσμεύτηκαν ότι επιστρέφοντας στην Αυστραλία ,θα ξεκινήσουν την πρωτοβουλία τους, είτε με εράνους, είτε με εκδηλώσεις και βασικά με σημαντική οικονομική συμμετοχή από τους ίδιους, να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την κατασκευή των 2 διαμερισμάτων.

Δείτε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συζήτηση στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

11-10-2023 Δέσμευση του ομογενή Νικόλα Μανιά για βοήθεια στο ΚΔΑΠ-ΑμεΑ στο Άργος Καλύμνου