Αστυπάλαια: Δώρισε 1400 μπάλες, για όλους τους κατοίκους του νησιού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

3067

 

Από το Δήμο Αστυπάλαιας εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Πιστός στην υπόσχεση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος με αφορμή την ανασκευή του γηπέδου μπάσκετ στο νησί της Αστυπάλαιας, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω του ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος» πρόσφερε 1.400 μπάλες, μια για κάθε κάτοικο του νησιού. Ο κ. Γιαννακόπουλος ο οποίος είχε παραβρεθεί τον περασμένο μήνα στα εγκαίνια του γηπέδου κατά την διάρκεια της ομιλίας του τόνισε το πόσο σημαντική είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό, όχι μόνο των νέων παιδιών, αλλά του συνολικού πληθυσμού.

Για τον λόγο αυτό και αφού πληροφορήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Κομηνέα τον αριθμό των μόνιμων κατοίκων του νησιού υποσχέθηκε μια μπάλα για κάθε έναν κάτοικο της Αστυπάλαιας. Η υπόσχεση έγινε πραγματικότητα αφού σε λίγες κιόλας ημέρες στάλθηκαν 1.400 μπάλες στον Δήμο μας.

Ο Δήμος μας προχώρησε στην διανομή τους στα νέα παιδιά μέσω επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα σχολεία του νησιού από τον Δήμαρχο κ. Κομηνέα και τον Αντιδήμαρχο κ Καμπούρη, ενώ παραδόθηκε και επαρκή ποσότητα για χρήση των σχολείων. Στην συνέχεια κάθε κάτοικος θα έχει την ευκαιρία να παραλάβει την κάθε μπάλα που του αναλογεί από το δημοτικό κατάστημα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, για ακόμη μια φορά, τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο καθώς τέτοιου είδους ενέργειες βοηθούν το κοινωνικό σύνολο, αλλά κυρίως δίνουν ώθηση στα παιδιά για την ενασχόληση τους στο τομέα του αθλητισμού, κάτι το οποίο την σημερινή εποχή είναι ιδιαίτερα σημαντικό