Διακρίσεις μαθητών της Καλύμνου στον Εθνικό Τελικό του YOUNG BUSINESS TALENTS 2020-2023

962

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Καλύμνου συγχαίρουν θερμά τους μαθητές της Καλύμνου που διακρίθηκαν στον Εθνικό Τελικό του YOUNG BUSINESS TALENTS 2020-2023 που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού με τη συμμετοχή 6 ομάδων μαθητών από τα λύκεια της Καλύμνου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Καλύμνου διακρίθηκαν στο διαγωνισμό καταλαμβάνοντας 3 πρώτες θέσεις στους ομίλους, την 4η και 8η θέση πανελλαδικώς.

Για αυτή τους τη διάκριση οι μαθητές βραβεύτηκαν με συμβολικά χρηματικά ποσά από τον διαγωνισμό YOUNG BUSINESS TALENTS. Τα χρήματα κατατέθηκαν στο λογαριασμό της Σχολικής Επιτροπής και το κάθε σχολείο τα διένειμε στους βραβευθέντες μαθητές και μαθήτριες. Αξίζει να αναφερθεί ότι μαζί με τους μαθητές βραβεύτηκαν και υπεύθυνοι καθηγητές των σχολείων με ένα μικρό συμβολικό ποσό το οποίο κατόπιν ομόφωνης απόφασης και των τριών υπευθύνων καθηγητών μοιράστηκε στους διακριθέντες μαθητές μας. Αναλυτικότερα για κάθε σχολική μονάδα:


ΕΠΑΛ Καλύμνου οι μαθητές ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ και ΣΚΕΥΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ μοιράστηκαν 460 ευρώ( 100 ευρώ για την πρωτιά του στον όμιλό τους + 200 ευρώ για την 4η θέση πανελλαδικά + 160 ευρώ από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό Χριστίνα Δρόσου.

1ο ΓΕΛ Καλύμνου οι μαθητές ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΟΥΚΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΜΑΛΗΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΛΙΑΚΟΣ μοιράστηκαν 200 ευρώ (100 ευρώ πρωτιά στον όμιλο τους +100 ευρώ από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό Ιωάννη Πολυκανδριώτη)

2ο ΓΕΛ Καλύμνου οι μαθητές ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΜΕΡΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΡΒΑΡΗ και ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΙΖΑΝΙΑ μοιράστηκαν 200 ευρώ (100 ευρώ για την πρωτιά στον όμιλό τους + 100 ευρώ από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό Τρύφωνα Γέργη).

Δείτε ως έχει το δελτίο τύπου του ΕΠΑ.Λ Καλύμνου: